Setari Cookie-uri

Britney Spears a divorțat după 14 luni de căsnicie. Artista și-a angajat avocați de top

După 14 luni de căsnicie, Britney Spears divorțează de soțul ei, modelul Sam Asghari.

Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari, s-au despărțit după 14 luni de căsnicie. Britney Spears a angajat avocați de top pentru a o reprezenta în acest caz de divorț, inclusiv Laura Wasser și Mathew Rosengart. Despărțirea dintre cei doi a venit după o perioadă tumultoasă în viața artistei, în care ea a luptat pentru a se elibera de tutela legală impusă de tatăl ei și a căutat să recâștige controlul asupra propriei sale vieți, dar și asupra finanțelor.

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit în iunie 2022, într-o ceremonie intimă cu aproximativ 60 de invitați. Cu toate acestea, în aprilie 2022, cuplul a anunțat că Britney era însărcinată, dar în luna următoare a dezvăluit că a suferit o pierdere de sarcină.

Aceasta nu a fost prima căsătorie pentru Britney Spears. Ea a fost căsătorită anterior cu Kevin Federline, cu care are doi copii, Sean și Jayden. Cei doi au fost căsătoriți între 2004 și 2007. Înainte de acest mariaj, Britney a avut o căsătorie scurtă de doar 55 de ore cu prietenul din copilărie Jason Alexander, care a fost anulată în 2004.

Citește și:

Britney Spears a fost sub tutela tatălui său, Jamie Spears, timp de mai mulți ani, iar în ultimii ani a făcut publică lupta ei pentru a scăpa de această situație și pentru a-și recâștiga independența. După o serie de dezvăluiri și audieri în instanță, ea a obținut o mai mare libertate în gestionarea propriilor sale afaceri și finanțe.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.