Setari Cookie-uri

Nick, cuvinte dure la adresa Deliei. Ce spune despre succesul artistei: Am fost lucrat pe la spate

Nick, fostul coleg de trupă al Deliei, a făcut câteva afirmații dure la adresa artistei fiind de părere că nu ar fi ajuns atât de sus fără ajutorul său. Iată ce a mai declarat cântărețul!

Nick și Delia au făcut parte din trupa N&D, înaintea anilor 2000, dar au ajuns să se separe la un moment dat, ea ajungând să aibă un succes imens solo. Acum ceva vreme, el a dat câteva declarații dure despre fosta lui colegă de trupă, spunând clar că a simțit că a fost lucrat pe la spate, fără să i se transmită că blondina ar vrea să urmeze o carieră de una singură. Tot el a spus că înainte de separare, vedeta s-a documentat, pentru a se asigura că nu ia decizia greșită, iar totul s-ar fi întâmplat în felul acesta, doar pentru că a avut o prea mare încredere în ea.

Rugat să vorbească despre motivul real al despărțirii, el nu a dorit să dea prea multe detalii, însă a precizat că nu se înțelegeau nici măcar în ceea ce privește împărțirea banilor care, din punctul său de vedere, nu era deloc una corectă având în vedere că el scria pielesele și băga benzină, când plecau la conderte prin țară. Nu își dorea nimic mai mult decât să meargă proiectul bine și tocmai de aceea a făcut și asemenea sacrificii.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.