Setari Cookie-uri

Busu are motive de mândrie! Fiica sa cea mare trăiește o poveste discretă de iubire cu un celebru comediant

Busu are numeroase motive de mândrie, asta pentru că fiicele sale îi aduc multă fericire. Recent, s-a aflat că Natalie, fiica cea mare a prezentatorului tv, are o relație de iubire cu un celebru comediant.

Florin Busuioc este cunoscut publicului român drept prezentator TV și a căpătat popularitatea prin emisiunile sale, dar și prin faptul că a devenit o voce emblematică în domeniul meteorologiei. Cu toate acestea, viața sa personală a rămas în mare parte privată, fapt ce a făcut ca dezvăluirea relației fiicei sale să atragă atenția și interesul publicului.

Natalie Busuioc, fiica mai mare a lui Busu, s-a îndrăgostit de Teo Ioniță, un comedian cunoscut, membru al echipei lui Cătălin Bordea în emisiunea "România are Roast," difuzată la Antena 1. Detaliile despre relația lor au fost dezvăluite chiar de Teo Ioniță în timpul unui spectacol de stand-up. Acesta a mărturisit cu umor și afecțiune că relația lor este susținută și de sprijinul tatălui lui Natalie, Florin Busuioc.

Citește și:

Hai să vă zic de gagică-mea! Gagică-mea e o femeie foarte mișto. Are ce n-am avut eu niciodată. Și anume, un tată! Are un tată care o susține în tot ceea ce face. Tatăl ei e Florin Busuioc, Busu de la Meteo. Și e pe bune asta. Și se vede în tot ceea ce face: E o fată devreme acasă, instabilă ca vremea și, de fiecare dată când mă cert cu ea, plouă afară. Cred că vorbește cu tac-su: «Tată, dă-le ploaie la săraci! » Și tăticu le dă, imediat bagă ciclonul. Tot fiind cu gagică-mea, am început să dezvolt o relație și cu taică-su. Am început să fim prieteni.", a spus comediantul, potrivit cancan.ro.

Florin Busuioc, despre fiica sa

În urmă cu ceva vreme, prezentatorul meteo a vorbit despre fiica sa, Natalie, și despre planurile ei de viitor. El a mărturisit că, deși fiica lui are o pasiune pentru lummea muzicii și a filmului, încă nu știe ce drum va alege.

„A moștenit foarte mult talent, sper eu. Nu va face teatru sau actorie, nu vrea să facă asta. Fata mai mică ar vrea să facă actorie, Natalie nu vrea, dar e talentată. Cântă la pian, îi plac foarte mult și teatrul și filmul, e pasionată de lucrurile acestea, dar nu cred că va face o carieră în domeniu”, a mărturisit Busu, pentru Click!.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.