Setari Cookie-uri

Advertorial Radio ZU este cel mai ascultat post de radio privat din România. Forza ZU este adevărata forță!

Forza ZU și-a demonstrat din nou puterea. Conform celor mai noi studii de audiență, Radio ZU este cel mai ascultat post de radio privat din România, este radioul cu cea mai mare cotă de piață dintre stațiile private din România, cu 10.5 la nivelul publicul 11+ si 15.3% la nivelul publicului comercial. 

„A venit un nou val de sondaje și vestea cea mai bună este că și acum, așa cum se întâmplă deja an de an, de mulți ani de zile, Radio ZU este cel mai ascultat radio din București pe toate categoriile de public. Voi sunteți cei care faceți acest lucru posibil. Mai mult decât atât, conform noului val de audiențe radio, ZU este cel mai ascultat post de radio privat din România, este radioul cu cea mai mare cota de piață dintre stațiile private din România.”, a declarat Răzvan Popescu, în direct la ZU, la puține momente după ce au fost publicate rezultatele.

„Mulțumim frumos, sunteți cealaltă parte care creează un întreg. Acest întreg, conform măsurătorilor, a reușit o super performanță. Să ne mulțumim unii altora, să ne bucurăm împreună pentru că împreună ocupăm poziția aceasta. Și eu mulțumesc Radio ZU pentru invitația de aproape doi ani, deja, de a face parte din echipa aceasta care face performanță de peste 10.”, a declarat și Cuza, în Matinalul de Vară de la ZU.

În cifre, în București, Radio ZU este lider de audiență cu o medie de 176.900 ascultători unici și rămâne și în acest val cel mai ascultat post de radio atât la nivelul 11+, cât și la nivelul publicului comercial din București. Din punctul de vedere al obiceiului de consum al ascultătorilor la nivel Urban, Radio ZU este cel mai ascultat post de radio la nivelul publicului comercial din urban, cu o cotă de piață de 15.2%.
La nivel Național, Radio ZU înregistrează o creștere de +3% a numărului de ascultători unici, cu un total zilnic de 1.807.200 ascultători unici și devine cel mai ascultat post de radio privat din România având cea mai mare cotă de piață între stațiile private din România (10.5%)

„Împreună suntem Forza ZU”, iar acest lucru va fi simțit, trăit, strigat, sărbătorit, pe 9 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov, acolo unde va avea loc a zecea ediție Forza ZU, cel mai mare festival al hiturilor românești. Cele mai tari piese ale momentului se vor auzi în acest loc de poveste, în toată România, dar și peste granițele ei. Cei mai importanți artiști români ai momentului sunt pregătiți să facă un show memorabil.

---- Nu accesati LINK sau FISIER atasat daca nu aveti certitudinea ca mesa

Kudika
5 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.