Setari Cookie-uri

Daniel Buzdugan, decizie radicală: și-a transferat cei doi copii de la școala privată la cea de stat

Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la instituția privată de învățământ și i-a înscris la o școală de stat. Care este motivul?

Daniel Buzdugan, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de radio din România, a luat o decizie semnificativă și neașteptată. El și soția sa și-au transferat cei doi copii adolescenți, Maria și Luca, de la o școală privată la una de stat.

Daniel Buzdugan, care formează o echipă strânsă cu Mihai Morar pe frecvențele radio, este binecunoscut pentru devotamentul său profesional. Cu toate acestea, el este la fel de dedicat rolului său de familist. Crescând doi adolescenți, în vârstă de 13 și 15 ani, poate fi o provocare semnificativă, iar Daniel Buzdugan și soția sa încearcă zilnic să ia cele mai bune decizii pentru copiii lor.

Cu câțiva ani în urmă, au decis să îi încurajeze pe cei doi să urmeze studiile la o școală privată, ceea ce s-a și întâmplat. Cu toate acestea, acum au hotărât să revină asupra acestei decizii și să îi mute la o școală de stat. Motivul pentru această schimbare este legat de viziunea lor asupra banilor cheltuiți pentru educația privată.

Citește și:

"Îi scoatem de la școlile private pentru că am vrut să vadă că se poate face carte și la stat. Am considerat că să arunci atât de mulți bani pentru educație, să ajungi să plătești la o școală cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… Am considerat că nu e normal să dăm atâția bani…" a declarat Daniel Buzdugan, conform ego.

Mai mult decât atât, Daniel Buzdugan a observat că cei doi copii nu au avut neapărat parte de cel mai bun exemplu în școlile private. Acolo, majoritatea copiilor au o situație financiară excelentă, ceea ce îi împinge să concureze în etalarea bunurilor materiale, pentru care părinții plătesc sume semnificative.

"Tu vrei să îți educi copilul să se îmbrace într-un fel, să fie modest, cu bun simț, în sensul bun, și nimerești în școala respectivă unde vin copiii și își dau coate: 'Uite, ăsta nu are adidași ca noi, nu are telefon ca al nostru, are telefon cu butoane'", a explicat Buzdugan.

Citește și:

"Oricât de bogată ar fi familia ta, nu poți avea totul," a adăugat el.

În plus, Daniel Buzdugan a dezvăluit recent că refuză orice contract pe perioada verii pentru a se dedica în totalitate familiei sale, timp de o lună și jumătate. El încearcă să petreacă timp de calitate alături de soție și copii.

Într-un interviu recent, Daniel Buzdugan a subliniat că pentru el, timpul petrecut cu familia este sacru. Ca tată, el dorește să fie aproape de copiii săi și consideră timpul petrecut în natură ca pe o adevărată terapie. Omul de radio și frumoasa sa soție, Monica, au împreună o fată și un băiat, pe nume Maria și Luca.

"Eu, vara, o lună jumătate opresc tot. Deși am invitații să prezint tot felul de evenimente, nunți, festivaluri, team building-uri, renunț la tot și mă dedic naturii, familiei și mării, pentru că marea, pentru mine, vara, e o terapie," a declarat Daniel Buzdugan pentru Ciao.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.