Setari Cookie-uri

Dan Bălan, adevărul despre presupusa relație cu artista ucraineancă Tina Karol: A fost o poveste mare...

De-a lungul timpului, presa din Ucraina a scris despre presupusul cuplu Dan Bălan - Tina Karol. Care este, de fapt, adevărul și ce spune Dan Bălan despre viața sa amoroasă?

Dan Bălan, cunoscutul artist moldovean și fost membru al celebrei trupe O-Zone, a fost invitat în studioul Radio Zu, unde a împărtășit detalii interesante despre viața sa profesională și personală. Una dintre cele mai așteptate subiecte a fost presupusa sa relație cu Tina Karol, interpreta ucraineană cu care a lansat piesa „Acasă”.

În cadrul interviului, Dan Bălan a vorbit despre proiectele sale recente, inclusiv despre lansarea unei noi piese în colaborare cu Irina Rimes. Cu toate acestea, atenția publicului a fost legată de aspectele personale ale artistului, în special în ceea ce privește viața amoroasă.

Potrivit declarațiilor sale, Dan Bălan a dezvăluit că a lucrat în Ucraina înainte de izbucnirea războiului și că acolo își are o echipă de producție. Despre legătura sa cu Tina Karol, cu care a fost coleg la Vocea Ucrainei, artistul a fost destul de rezervat, menționând că au existat zvonuri și speculații, dar că ei nu au făcut nicio declarație oficială în legătură cu statutul relației lor.

Citește și:

"A fost o poveste mare în Ucraina, care a rămas un mister pentru publicul ucrainean. Ne-au cuplat. Până la urmă, noi nu am declarat nimic, dacă suntem împreună sau nu. A rămas asta un mister, dar am făcut cu ea două duete", a dezvăluit Dan Bălan, lăsând în continuare misterul viu.

Artistul a mai adăugat că unele apariții publice și declarații ale Tinei Karol au alimentat speculațiile cu privire la relația lor, însă el a subliniat că unele afirmații au fost interpretate greșit de către fani și presă.

Dan Bălan, care a făcut parte din juriul emisiunii Vocea Ucrainei, a stârnit reacții intense din partea fanilor, care au început să își imagineze că artistul este deja implicat romantic cu Tina Karol. Fotografiile și ipostazele romantice surprinse între cei doi în timpul emisiunii au alimentat și mai mult zvonurile. Cu toate acestea, Dan Bălan a precizat că nu a făcut niciodată declarații oficiale cu privire la relația lor și că unele aspecte au fost exagerate sau interpretate greșit de către public și presă.

Citește și:

Pe lângă cariera sa muzicală, Dan Bălan s-a remarcat și în domeniul producției TV și cinematografice în ultimii ani, contribuind la diverse proiecte în Ucraina și în alte țări.

„Eu lucrez cu producții TV, filme, sunt producător, regizor, cu asta m-am ocupat în ultiimii 5 ani”, a precizat Dan Bălan, potrivit Pro TV.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.