Setari Cookie-uri

Elon Musk a devenit tată pentru a 11-a oară! Numele inedit al nou născutului nu este o surpriză pentru nimeni!

Elon Musk a confirmat nașterea celui de-al 11-lea copil al său, iar numele ales de magnat nu a mai surprins pe nimeni! Ce semnificație are prenumele celui de-al 11-lea moștenitor al imperiului Musk?

Miliardarul Elon Musk a devenit tată pentru a 11-a oară, dezvăluind numele nou născutului, deși până acum magnatul a păstrat discreția cu privire la un nou moștenitor al imperiului său. Împreună cu fosta sa parteneră, cântăreața canadiană Grimes, Musk a decis să numească copilul lor "Techno Mechanicus," sau simplu "Tau."

Această dezvăluire a fost făcută în cartea autobiografică a lui Elon Musk, scrisă de autorul Walter Isaacson, care urma să fie publicată în data de 12 septembrie. În ciuda păstrării secretului asupra existenței copilului, Musk a confirmat acest fapt printr-o postare pe platforma sa de socializare preferată, Twitter.

Numele neobișnuit ales pentru cel de-al 11-lea copil al lui Elon Musk nu este o surpriză, având în vedere istoricul său în ceea ce privește alegerea numelor pentru copiii săi. Cei doi părinți mai au împreună doi copii cu nume la fel de neconvenționale: Exa Dark Sideræl Musk și X Æ A-Xii. Explicația dată de Grimes pentru numele fiului lor, X Æ A-Xii, a implicat elemente de matematică, Inteligență Artificială și pasiune pentru aviație.

„X, variabila necunoscută Æ, cum scriu eu în limba elfă. AI (dragoste și/sau Inteligenă Artificială). A-12 = predecesorul lui SR-17 (avionul nostru preferat). Fără arme, fără apărare, doar viteză. Grozav în luptă, dar neviolent. + (A=Arhanghel, cântecul meu favorit)”, a explicat Grimes originea numelui fiului său.

Musk este acum tatăl a 11 copii, având copii cu trei femei diferite. Din păcate, primul său născut a decedat la scurt timp după naștere din cauza sindromului morții subite a sugarului.

Relația tumultuoasă dintre Elon Musk și Grimes a fost subiect de interes în mass-media, iar cei doi au avut perioade de separare și împăcare în cursul anilor. Cu toate acestea, în ultimul an, aceștia au confirmat despărțirea definitivă a cuplului lor.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.