Setari Cookie-uri

ARTmania Festival Sprijină Talentele Promițătoare din Muzica Rock, Metal, Alternativ și Progresiv

ARTmania Festival, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de muzică și artă din România, ajuns anul acesta la cea de-a 16-a ediție, continuă să-și confirme angajamentul ferm în sprijinul artiștilor promițători din domeniile muzicii rock, metal, alternativ și progresiv.

Prin intermediul unui concurs deschis pe rețelele de socializare, orice trupă la început de drum din aceste genuri muzicale poate avea șansa de a-și face cunoscut talentul.

În cadrul competiției, cinci trupe promițătoare vor fi selectate în urma votului publicului pe platformele de socializare, pentru a participa la un showcase excepțional ce va avea loc pe data de 19 octombrie 2023, la Club Quantic din București.

Showcase-ul face parte din "CLOSING 2023 -Evenimentul de Închidere ARTmania Festival 2023," parte a proiectului “Punți Muzicale Prin Antreprenoriat Cultural," inițiat de ARTmania Events în colaborare cu Midgardsblot Metal Festival și Inferno Metal Festival & Music Conference.

Din cele cinci trupe finaliste, una va fi aleasă cu ajutorul voturilor publicului și a unui juriu de experți din industria muzicală, pentru a deveni câștigătoarea și pentru a avea onoarea de a urca pe scena ARTmania Festival 2024. Acest pas reprezintă o contribuție semnificativă la promovarea noilor talente din industria muzicală și oferă o platformă pentru a se face cunoscute pe scena festivalului.

Citește și:

"ARTmania Festival a fost întotdeauna dedicat promovării și susținerii trupelor românești talentate din muzica rock, metal, alternativ și progresiv. Prin intermediul acestei competiții, dorim să descoperim și să încurajăm noile voci și talente care vor defini viitorul acestor genuri muzicale în România," a declarat Codruța Vulcu, directorul festivalului.

Evenimentul oferă publicului ocazia de a se bucura de performanțele live ale acestor trupe noi și de a contribui la desemnarea trupei câștigătoare, care va face parte din lineup-ul impresionant al ARTmania Festival 2024.

Pentru mai multe informații despre competiție, vă rugăm să accesați pagina oficială de Facebook facebook.com/ARTmania.Festival sau pe CLOSING 2023 – ARTmania Festival

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    6 Octombrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.