Setari Cookie-uri

Jada Pinket Smith, soția lui Will Smith, afirmații șocante! Cei doi nu mai sunt împreună din 2016: Avem o dragoste profundă...

Jada Pinket Smith și Will Smith nu mai formează un cuplu din 2016, deși cei doi sunt în continuare căsătoriți. Declarațiile șocante ale actriței.

De ani de zile, presa de peste ocean a fost martora unor speculații în jurul mariajului celebrului cuplu Will Smith și Jada Pinkett Smith. Cu toate că în repetate rânduri au negat zvonurile legate de divorț, un val de detalii scandaloase și neînțelegeri personale au alimentat presa de-a lungul timpului. Recent, însă, adevărul a ieșit la iveală: cei doi actori se află într-o despărțire de facto încă din 2016.

Jada Pinkett Smith a fost cea care a făcut acest anunț, punând astfel capăt speculațiilor și zvonurilor care au înconjurat cuplul de-a lungul anilor. Deși nu au semnat actele de divorț, cei doi parteneri s-au despărțit, având vieți complet separate încă din 2016. Cu toate acestea, ei au ales să nu facă publică această situație până în acest moment.

„Cum spunem asta oamenilor? Încă nu am reușit să ne dăm seama”, a declarat încă soția lui Will Smith, într-un interviu acordat CNN.

În cadrul acestui interviu, Jada Pinkett Smith a explicat motivul pentru care au decis să-și țină despărțirea departe de ochii publicului. Potrivit actriței, cei doi nu erau pregătiți să se adreseze publicului cu această situație, și au preferat să-și păstreze viața personală în intimitate. Astfel, legal vorbind, Will Smith și Jada Pinkett Smith nu sunt divorțați, dar relația lor s-a schimbat semnificativ.

„Avem o dragoste profundă unul pentru celălalt şi încercăm să ne dăm seama ce înseamnă acest lucru pentru noi”, a explicat Jada Pinkett Smith într-un alt interviu acordat revistei People.

Unul dintre cele mai notabile momente a fost mărturisirea cântărețului August Alsina în 2020, atunci când a dezvăluit că a avut o relație cu Jada Pinkett Smith. Cu toate acestea, Will Smith pare că ar fi trecut peste infidelitatea soției sale, încercând de nenumărate ori să își repare mariajul.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.