Setari Cookie-uri

Hyzteria și Lilly Ahlberg te provoacă la dans - Out Of Focus

Pășește pe ringul de dans și cufundă-te în ritmul palpitant al piesei "Out of Focus," o melodie de dans electrizantă care te va purta într-o altă dimensiune a sunetului și mișcării. Acest imn euforic este o călătorie sonoră care te va conduce printr-o lume fascinantă de ritmuri hipnotizante și melodii molipsitoare.

"Out Of Focus" începe cu o combinație hipnotică de sintetizatoare, pregătind terenul pentru o aventură sonoră dinamică. Pe măsură ce piesa avansează, te atrage mai adânc în energia sa magnetică.

Piesa a fost scrisă de Christian O'Mahony, Tim Kulawick și Lilly Ahlberg. Producția a fost realizată de Hyzteria și Tim Kulawick.

Hyzteria este un DJ/producător în vârstă de 19 ani din Londra, care a strâns un sprijin solid din partea unora dintre cei mai mari DJ din lume, inclusiv MK, Disciples, Tiesto și alții. Recent, a renunțat la orice formă de învățământ pentru a-și urmări visul de a deveni DJ și producător cu normă întreagă. A adunat milioane de stream-uri pentru muzica sa până acum și a mixat la multe cluburi de renume din Marea Britanie, cum ar fi EGG, Studio 338 și HERE @ Outernet, devenind un nume obișnuit la evenimente precum LoveJuice, iar în 2023 a avut primele sale seturi la Ibiza și la Creamfields, visurile sale devenind rapid realitate.

Citește și:

A atras atenția în industrie cu mixurile sale și a mixat alături de artiști precum Acraze, Kream, Nora En Pure, Todd Terry, Joshwa, Matroda și Belters Only în cluburi și la festivaluri pe tot parcursul anului, iar abilitățile sale sunt indiscutabile. De asemenea, muzica sa a primit un sprijin uriaș din partea DJ-ilor și a fanilor, cu artiști precum MK, Disciples, Emily Nash, Tieks și Jess Bays susținând piesele sale la radio sau în cluburi și cu milioane de vizualizări pentru videoclipurile sale pe TikTok.

Lilly Ahlberg este o multi-instrumentistă, cântăreață și compozitoare anglo-suedeză cu sediul în Londra, Anglia. Născută în Milano și crescută în Anglia, Suedia, Norvegia și Australia, Lilly se inspiră dintr-o gamă largă de influențe culturale în munca sa. După ce și-a început cariera postând cover-uri acustice pe YouTube, a început să compună muzică proprie în ultimul său an de liceu. Curând a lansat mai multe single-uri scandi-pop bine primite. După colaborări cu artiști precum Sondr, VIZE, Sonny Fodera și GotSome, Lilly a descoperit o pasiune pentru crearea de piese de dans dark și visătoare. Influențată de experiența sa în scenă ca artist și de muzica scandi-pop, este pe cale să devină unul dintre cei mai noi artiști din acest gen. Lilly lucrează în prezent la muzică originală și la mai multe colaborări interesante, care urmează să fie lansate în lunile următoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.