Setari Cookie-uri

ADI și Holy Molly, oaspeții lui Brâncuși

După ce piesa „Totul meu" a cucerit toate sufletele sensibile, a strâns peste 200K de videoclipuri pe platforma TikTok, într-un timp record, și a atras cu sine atenția altor artiști, ADI și Holy Molly au fost oaspeții de seamă ai lui Brâncuși.

Celebra sculptură a artistului, „Sărutul" a fost admirată de cei doi artiști în casa temporară din cadrul expoziției Love Stories de la Art Safari Love Edition. ADI și Holy Molly au avut ocazia să o privească îndeaproape și să cânte piesa „Totul meu", în variantă acustică, sub privirile celor doi îndrăgostiți îmbrățișați.

ADI și Holy Molly fac parte din generația nouă de artiști, care promite să transforme peisajul muzical românesc după bunul plac. Versurile piesei ,,Totul meu" au fost scrise de ADI, versuri ce au atins nu doar miile de îndrăgostiți, ci și alți artiști.

,,Sărutul" expus la Art Safari, aflat în colecția Muzeului de Artă din Craiova, a fost realizat din piatră de marnă în 1907 și este prima sculptură din seria atât de iubită a ,,Săruturilor", la care Brâncuși a lucrat timp de 40 de ani. ,,Sărutul" este mai mult unul al privirilor decât al buzelor. Câmpul vizual al fiecărui personaj cuprinde doar ochii partenerului, un accent de forță exprimat prin apropierea neverosimilă a orbitelor personajelor.

Citește și:

Sculptura poate fi văzută doar până pe 30 august (ora 16:00), în cadrul expoziției Love Stories găzduite de Art Safari Love Edition (30 iunie - 10 septembrie).

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.