Setari Cookie-uri

Vezi cine vine în Sufrageria Irinei, pe 13 martie la Sala Palatului

Pe 13 martie, Sala Palatului se pregătește să vibreze sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei, susținut de nimeni alta decât Irina Rimes, înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu muzică pe care o știți, dar și cu muzică nouă.

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, Mircea Baniciu, legenda rock-ului românesc, și Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina ne-a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Sufrageria Irinei este un concept organizat de Global Records, BestMusic Live, Forward Agency, cu sprijinul partenerilor media Europa FM și Virgin Radio și The Home, pentru decorul inedit.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Citește și:

Biletele pot fi achiziționate aici

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.