Setari Cookie-uri

Keed, mesaj dur pe Instagram la un an de la moartea lui Nosfe: Se prefac că le pasă

Ieri, 16 octombrie, s-a împlinit un an de la moartea lui Nosfe. La doar o zi distanță, Keed a transmis un mesaj dur destinat celor care au fost prezenți la mormântul artistului și s-au prefăcut că le pasă.

Vlad-Darius Crețan, pe numele lui de scenă Nosfe, a fost membru al trupei Șatra B.E.N.Z și un artist iubit de mii de tineri, dar care din păcate și-a pierdut viața în urmă cu un an. Oboseala, sutele de ore nedormite și munca în exces au fost cele care l-au afectat cel mai rău, iar în urma sa a rămas o durere imensă. Soția lui, dar și cei dragi au încercat să îi păstreze amintirea vie, au lansat deja o parte dintre piesele pe care le-a scris și speră că el, de acolo de sus, este mândru de tot ceea ce au reușit să facă.

Deși în cursul zilei de ieri, Keed nu a transmis niciun mesaj, astăzi acesta nu s-a mai putut abține. Îi este dor la rândul lui de Nosfe și toate lucrurile pe care le făceau împreună, dar consideră că oamenii nu ar trebui să plângă în clipa în care merg la mormântul regretatului artist, ci să își amintească de el cu zâmbetul pe buze, pentru că așa i-ar fi plăcut și lui.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.