Setari Cookie-uri

Ed Sheeran și-a pregătit locul de veci, la doar 32 de ani! Decizia șocantă luată de artistul britanic

Ed Sheeran și-a pregătit locul de veci, deși are doar 32 de ani! Ce l-a făcut pe artistul britanic să ia o astfel de decizie șocantă?

Puțini oameni se gândesc la moarte la vârsta de 30 de ani, dar artistul britanic de renume mondial, Ed Sheeran, a luat o decizie neobișnuită. Acesta și-a pregătit deja locul de veci în curtea casei sale din Anglia. Cu toate că se află la culmea succesului și are o familie tânără, artistul a explicat că a luat această decizie în urma evenimentelor tragice petrecute în cercul său de apropiați.

Ed Sheeran a dezvăluit că a luat această hotărâre neașteptată în cadrul unui interviu recent. Unul dintre motivele care l-au determinat să facă acest gest este legat de evenimentele tragice care au avut loc în ultima vreme în viața sa. Artistul și-a pierdut doi prieteni apropiați, care au murit subit.

Ed Sheeran a menționat că și-a făcut și un testament pentru a se asigura că nu vor exista dispute sau neînțelegeri după moartea sa.

Citește și:

„E o groapă săpată în pământ, cu o piatră pusă deasupra, așa că atunci când va veni ziua și voi muri, voi ajunge acolo. Oamenii cred că este ceva foarte ciudat și morbid, dar am avut prieteni care au murit fără un testament și nimeni nu a știut ce să facă cu ei”, a dezvăluit Ed Sheeran.

Ed Sheeran este cunoscut nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru modul său deschis de a vorbi despre aspectele personale. Artistul a recunoscut problemele sale cu alcoolul și modul în care soția sa, Cherry, l-a ajutat să renunțe la acest viciu înainte de nașterea fiicei lor, Lyra.

”Cu două luni înainte să se nască Lyra, Cherry a spus: Dacă mi se rupe apa, chiar vrei ca altcineva să mă ducă la spital? Pentru că eu beam foarte mult. Și nu vreau să mă enervez niciodată când îmi țin copilul în brațe. Niciodată, niciodată!”, a povestit Ed Sheeran, pentru Rolling Stone.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.