Setari Cookie-uri

4 226 lanseaza albumul de debut - "CO$ANO$TRA”

Gruparea ce-l are în frunte pe RAVA, unul dintre cei mai ascultați artiști de pe serviciile de streaming din România, alături de RAVISVAL, BITTNER, GIOVANNI, ASSAF și ARMIN lansează astăzi albumul de debut - "CO$ANO$TRA”.

Un statement în care libertatea de exprimare muzicală întâlnește stilul de viață autentic 4 226, materialul, inspirat de dinamică celebrei mafie siciliene, oferă o privire nefiltrată asupra unicității grupului. La doar câteva ore de la lansare, albumul se afla deja în fruntea topului Apple.

"CO$ANO$TRA” este alcătuit din 18 piese ce navighează prin complexitatea puterii, distracției și a loialității, redefinind povestea gangsterilor, în timp ce piese precum “LUNA”, o colaborare cu LENO, pune în lumină o latura rar întâlnită în zona urbană.

Pe lângă colaborarile cu Leno și Macanache, pe album se mai regăsesc nume sonore din industria urbană precum Nane, Killa Fonic, Amuly sau Super ED.

Ca debut, "CO$ANO$TRA" anunță sosirea unei noi forțe muzicale în peisajul urban. Cu o experiență sonoră ce îi cufundă pe ascultători într-o lume în care puterea, pasiunea și autenticitatea se ciocnesc, albumul este o simfonie a vieții de gangster contemporan.

Citește și:

4 226 este un grup de hip-hop format de RAVA alături de Ravisval, Armin, BITTNER, Giovanni și ASSAF. Cu un nume inspirat de o serie de arme care au fost folosite de RAVA ca adolescent, gruparea este definită de diversitatea atât de stil, cât si de experiența pe care o aduce fiecare membru.

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.