Setari Cookie-uri

Ținute de gală la Premiile Grammy 2024! Uite cine a strălucit pe covorul roșu

Seara Premiilor Grammy 2024 au fost una plină de strălucire, dar și un prilej pentru artiști să impresioneze cu ținutele lor pe covorul roșu de la Los Angeles. În timp ce Taylor Swift a cucerit din nou inimile fanilor cu triumful ei, alte vedete precum Heidi Klum și Billie Eilish au fost la fel de remarcabile în alegerile lor vestimentare.

Câștigătoarea trofeului pentru „Albumul Anului”, Taylor Swift a fost o prezență strălucitoare pe covorul roșu, într-o rochie albă Schiaparelli couture, evidențiindu-și stilul elegant și rafinat. Accesoriile atent alese și machiajul sofisticat au completat look-ul artistei, oferindu-i un aer de eleganță și siguranță.

Heidi Klum, însoțită de soțul ei, Tom Kaulitz, a captat atenția tuturor cu o rochie neagră senzuală, accesorizată cu pietre argintii, evidențiindu-și farmecul și rafinamentul. Machiajul dramatic și bijuteriile subtile au completat perfect aspectul ei glamuros.

În contrast cu eleganța lor, Billie Eilish a optat pentru un look nonconformist, purtând o cămașă albă și pantaloni negri largi, subliniindu-și stilul personal și independent. Chiar și într-o ținută mai casual, Billie a reușit să atragă atenția și să impresioneze cu autenticitatea ei caracteristică.

Citește și:

De asemenea, aparițiile altor vedete precum Miley Cyrus, Paris Hilton, Ed Sheeran, Maluma și Lionel Richie au adus o varietate de stiluri și creativitate pe covorul roșu, reflectând diversitatea și inovația din lumea muzicii contemporane.

Momentul special al serii a fost prezentarea trofeului pentru „Albumul Anului” de către legendarul star Celine Dion, care a fost cu adevărat o apariție emoționantă pe scenă, marcând prima ei prezență publică după luni de absență din cauza problemelor de sănătate.

Sursa foto - PhotoMIX-Compan / Pixabey

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.