Setari Cookie-uri

Meryl Streep a divorțat de soțul ei în mare secret! Actrița continuă să poarte verigheta

Lumea mondenă de peste ocean este zguduită de un nou divorț! Actrița Meryl Streep și soțul ei, Don Gummer, au divorțat în urmă cu 6 ani, iar totul a ieșit la iveală abia acum.

Una dintre cele mai iubite actrițe din lume, Meryl Streep, a surprins lumea în urmă cu câteva zile, când a devenit cunoscută informația potrivit căreia ea și soțul ei, Don Gummer, au decis să se separe, în urmă cu șase ani. Cu toate că această veste a fost o surpriză pentru mulți fani ai actriței, cei doi au ales să-și păstreze viața personală departe de ochii curioșilor și să continue să aibă grijă unul de celălalt, potrivit reprezentantului lui Streep citat de People.

Meryl Streep, în vârstă de 74 de ani, și Don Gummer, în vârstă de 76 de ani, s-au întâlnit și au început povestea lor de dragoste în urmă cu mai bine de patru decenii. Totul a început în 1978, când Meryl, care încă deplângea moartea iubitului ei, actorul John Cazale, l-a întâlnit pe Don Gummer, un sculptor din Louisville, Kentucky. Cei doi au avut o conexiune imediată și s-au căsătorit la doar șase luni de la întâlnire, chiar acasă la părinții lui Meryl.

Citește și:

De-a lungul anilor, Meryl Streep și Don Gummer au menținut o relație discretă, evitând în mare măsură să vorbească despre viața lor de cuplu în fața publicului. Cu toate acestea, au fost fotografiați ocazional împreună, iar atunci când au apărut în public, au emanat o conexiune specială.

Meryl Streep și Don Gummer au împreună patru copii - un băiat, Henry, și patru fete, Mamie, Grace și Louisa. În ciuda separării lor, cei doi au decis să continue să își crească copiii împreună și să rămână implicați unul în viața celuilalt.

Această veste a venit după ce, pe 30 septembrie, Meryl Streep și Don Gummer și-au sărbătorit cea de-a 45-a aniversare a căsătoriei lor, un moment important într-o lume în care căsniciile solide devin tot mai rare.

Citește și:

    Cu toate că nu s-au văzut public împreună de la Oscarurile din 2018, Meryl Streep a păstrat verigheta pe deget chiar și la Premiile Princesa de Asturias din 2023, în Spania, unde a fost premiată pentru contribuția sa remarcabilă în industria cinematografică.

    Vizionare placuta


    Kudika
    23 Octombrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.