Setari Cookie-uri

Kourtney Kardashian și Travis Barker sărbătoresc venirea pe lume a fiului lor. Ce nume au ales pentru primul lor copil împreună?

Kourtney Kardashian și Travis Barker sărbătoresc sosirea pe lume a fiului lor.

Kourtney Kardashian și Travis Barker traversează o perioadă de mare bucurie și entuziasm, deoarece cele două vedete de peste ocean au devenit recent proaspeții părinți ai unui băiețel sănătos.

După ce și-au promis un viitor comun și o familie numeroasă, Kourtney Kardashian și Travis Barker au primit cu brațele deschise venirea pe lume a fiului lor. Aceasta este a patra sarcină a divei, care mai are deja trei copii dintr-o relație anterioară, și a treia pentru Travis Barker.

Vestea că Kourtney este însărcinată a fost anunțat public în luna iunie, în timpul unui concert al trupei Blink-182, al cărei toboșar este Travis Barker. Kourtney Kardashian a surprins publicul cu o pancartă pe care scria „TRAVIS, sunt însărcinată!”. Aceasta a fost momentul în care fanii au aflat că familia celor doi se va mări cu încă un membru.

Citește și:

În luna iunie a acestui an, cei doi au dezvăluit că vor avea un băiat, în cadrul unei petreceri cu tematică rock 'n' roll. Numele "Rocky 13" a fost menționat ca o posibilă alegere pentru numele micuțului, dar ulterior postările referitoare la acest nume au fost șterse. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle cum au decis cei doi să îl numească pe noul membru al familiei lor.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.