Setari Cookie-uri

Redefinirea confortului la birou – Logitech Wave Keys

Cu toții petrecem mult timp la birou, iar sănătatea noastră și confortul la locul de muncă devin din ce în ce mai importante.

Compania Logitech și-a propus să vină în întâmpinarea nevoilor ergonomice tot mai crescute prin seria Ergo - serie de produse concepute, dezvoltate și reinventate pentru confortul utilizatorilor.

Alegerea corectă a tastaturii poate face o diferență semnificativă în calitatea timpului petrecut în spațiul de lucru.

Te invităm să descoperi cel mai nou produs adăugat seriei Ergo - tastatura Wave Keys, o tastatură ergonomică accesibilă care promovează starea de bine, atât acasă cât și la birou.

Experimentează confortul spațiului de lucru

Produsul Wave Keys a fost conceput special pentru a reduce oboseala și pentru a preveni afecțiunile asociate cu utilizarea îndelungată a tastaturii. Wave Keys are un design curbat care îți permite să menții o poziție naturală a încheieturilor și a mâinilor, eliminând tensiunea și stresul asociate cu tastarea pe o tastatură tradițională. Forma sa compactă se potrivește multor tipuri de birouri personale sau de la locul de muncă.

Beneficii esențiale:

• Design ergonomic: Tastatura Wave Keys a fost proiectată cu grijă pentru a oferi confort și pentru a sprijini sănătatea ta la birou. Cu un design inovator și tehnologie adaptată, această tastatură este mai mult decât un simplu instrument de lucru - este o alegere pentru o stare de bine.

• Compatibilitate: Tastatura Wave Keys este compatibilă cu mai multe sisteme de operare și poate fi conectată prin Bluetooth® sau prin receiverul Logi BOLT care a fost inclus pentru o securitate sporită cu până la trei dispozitive simultan, cum ar fi de exemplu Mac, PC și iPad. Printr-o simplă apăsare de buton utilizatorul poate comuta cu ușurință între dispozitivele conectate.

• Conexiune wireless stabilă: Cu tehnologia wireless avansată, experiența de lucru devine mai liberă și mai plăcută, fără probleme de conectivitate.

• Personalizare: Pentru zile mai liniștite la birou, utilizatorii își pot personaliza experiența cu aplicația Logi Options+. Aceștia pot da comenzi rapide cum ar fi „nu deranjați” pentru a rămâne concentrați asupra activității sau pot crea acțiuni inteligente care economisesc timp și mențin fluxul de lucru cum ar fi „rutina de dimineața” pentru un start mai ușor al zilei sau setarea unui timp de relaxare care oferă pauze de odihnă binemeritate pe tot parcursul zilei.

• Siguranță: Tastatura a fost realizată cu atenție, cu mai multe etape de testare a utilizatorilor, inclusiv în Ergo Lab-ul de la Logitech și are aprobarea US Ergonomics.

Investește în sănătatea ta

Wave Keys nu este doar un instrument de lucru, este și un partener pentru sănătate și confort. Investiția într-o tastatură ergonomică nu numai că îți îmbunătățește experiența la birou, dar contribuie și la starea ta generală de bine. Transformă-ți biroul într-un spațiu de lucru care să îți ofere confortul și suportul necesar pentru a-ți atinge potențialul maxim. Alege să investești în sănătatea ta și într-un mod de lucru care să te inspire și să te sprijine în fiecare zi! Wave Keys este disponibil în varianta de culoare Graphite pe site-ul Logitech la alți retaileri globali la un preț de vânzare recomandat de 399,9 RON.

Despre Logitech

Logitech ajută oamenii să-și urmeze pasiunile și se angajează să facă acest lucru într-un mod pozitiv pentru oameni și planetă. Proiectăm soluții hardware și software care ajută companiile să prospere și aduc oamenii împreună atunci când lucrează, creează, se joacă sau fac streaming. Fondată în 1981, cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) și la Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe detalii despre companie și produse pot fi găsite accesând www.logitech.com/business.


Kudika
6 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.