Setari Cookie-uri

Pamela Anderson l-a refuzat pe Codin Maticiuc: Nu suntem nici în aceeași galaxie...

Codin Maticiuc și-a dorit ca Pamela Anderson să joace în filmul său, însă vedeta l-a refuzat categoric. Ce ofertă i-a făcut Maticiuc actriței de peste ocean?

Înainte ca pelicula "Miami Bici 2" să facă senzație în cinematografele din România, regizorul Codin Maticiuc a dezvăluit câteva aspecte interesante din culisele producției, în podcastul lui Cătălin Măruță. Printre subiectele abordate s-a aflat și faptul că Maticiuc i-a făcut o ofertă generoasă actriței Pamela Anderson pentru a juca în film, care, însă, l-a refuzat categoric.

„De când m-am apucat să fac filme, mi-am dorit neapărat să lucrez cu un actor american. La un moment dat, pentru «Miami Bici 2», mi-am imaginat că ar putea fi Pamela Anderson. I-am făcut o ofertă de 500.000 de euro, însă răspunsul ei a fost categoric: «Nu suntem nici în aceeași galaxie!»", a mărturisit Maticiuc în timpul emisiunii.

Citește și:

Cu toate că oferta financiară a fost la fel de atractivă ca cea făcută lui Danny Trejo, Pamela a preferat să nu se implice în filmul românesc produs de Codin Maticiuc și Matei Dima. Regizorul a subliniat că nu și-a dorit profit la primul film și că investiția în "Miami Bici 2" a fost de 2,2 milioane de euro.

„Am visat să fac un film cu un actor american și n-am știut că o să mă coste jumătate de milion. Dacă știam că mă costă atât, nu-l făceam", a adăugat Maticiuc.

În ciuda refuzului Pamelei Anderson, regizorul a reușit să aducă în distribuție un nume cunoscut la nivel mondial, Danny Trejo. În ceea ce privește promovarea filmului în România, regizorul a dezvăluit că a avut inițial intenția de a-l aduce pe Danny Trejo în țară, dar a renunțat la idee din motive financiare.

„Mai mult nu că nu ne permitem, dar nu face sens! Mai bine băgăm în marketing, în alte chestii, știi?", a concluzionat Codin Maticiuc.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.