Setari Cookie-uri

Advertorial Olga Barcari, singurul harstylist român ofertat să lucreze cu Marco Todaro, de la Casa Arpege, Italia

Olga Barcari face performanță în domeniul hairstyling-ului, fapt pentru care, în ziua de azi, este în topul celor mai căutați specialiști în materie de păr. Drept urmare, multe vedete au ales să își lase podoaba capilară pe mâna ei, cu rezultate și schimbări de look spectaculoase. Unde mai pui că tehnicile ei sunt diferite, unice pe piața din România. 

Olga Barcari nu doar că este specialist în domeniul ei, dar, odată ce te-ai lăsat pe mâna ei, vei vedea câtă dependență îți va da. În plus, pleci mereu cu sfaturi despre cum să-ți îngrijești părul acasă, pentru a arătă și fi, tot timpul, sănătos.
Hairstylistul consideră că ceea ce a ajutat-o, mereu, a fost dorința continuă de a fi cea mai bună variantă a ei, iar povestea sa de viață poate fi privită ca un imbold în a nu renunţa niciodată la visul tău.
Și pentru că profesionalismul cere munca asiduă, Olga Barcari a reușit să se facă remarcată chiar de Marco Todaro - Casa Arpege, expert în domeniul părului la nivel mondial. Astfel, aflată în calitate de invitat de onoare la conferința celebrului hairstylist, românca noastră a primit o propunere de zile mari, aceea de a lucra pentru Casa Arpege, în Torino, academia lui Todaro, una dintre cele mai influente academii din zona harstyling-ului.
"A fost, și este în continuare, o onoare să pot fi remarcată de Marco Todaro, cel după care mă ghidez și învăț tehnici super noi în materie de păr. Însă, marea surpriză a fost propunerea de a lucra alături de el și să arăt lumii întregi și din tehnicile mele proprii, de care, din spusele lui, a rămas plăcut impresionat. Este o decizie pe care trebuie să o iau până anul viitor și la care deja mă gândesc serios să fac naveta București - Torino, pentru că nu-mi voi părăsi clientele mele dragi.", a spus Olga Barcari.


Kudika
23 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.