Setari Cookie-uri

Advertorial Care sunt tehnicile corecte de decolorare, atunci când alegi să-ți deschizi nuanța părului? Olga Barcari îți spune toți pașii.

Fie că îți dorești o schimbare radicală sau îți dorești să păstrezi cât mai mult din nuanța naturală de șaten, trebuie să ții cont, întru totul, de sfaturile hairstylistului, pentru ca rezultatul să fie unul benefic părului tău. Totuși, un pas este că, odată cu alegerea decolorării părului, trebuie să afli și dacă este cea mai potrivită variantă pentru tine.

Așadar, Olga Barcari, hairstylist de renume, îți spune toți pașii, atunci când vrei acel blond, balayage sau șuvițe perfecte.
"Blondul este la putere. Se poartă culori calde, nuanțe de peach, rose sau perlate. Mie asta îmi cer clientele. Și evident balayage. Eu lucrez cu tehnica balayage-ului tridimensional, iar rezultatele sunt spectaculoase. In mod normal, rezultatul obținut la salon, mai ales în materie de blond, este 30% hairstilist, 70% îngrijirea ta de acasă și calitatea părului tău. În spatele unui blond foarte deschis, impecabil, stau ore de munca. Pe un păr pătat de șamponul mov, folosit incorect, vopsea din comerţ de slabă calitate sau aplicată gresit, lipsa produselor tratament potrivite și multe altele, ne pot opri din a obţine un rezultat benefic clientei. Ca si specialist, îmbin tehnici și trucuri, astfel încât să mă pot apropia cât pot se poate de perfecțiune.", spune Olga Barcari.
Dacă va doriți rezultate spectaculoase, blonduri frumoase, deschise, luminoase, ingrijiti parul corect acasă, cereți sfatul unui hairstilist si aveți răbdare, atunci când vi se recomandă că trebuie să mai asteptați, în loc să vă doriți lucruri rapide, pe un par incorect îngrijit, pentru că riscați să nu vă bucurati de el.
"Pentru cele care își doresc șuvițe frumos conturate, eu folosesc o tehnică de balayage extrem de delicată și foarte blândă, pentru a-i reda luminozitatea și a deschide părul treptat. Pentru o nuanță perfectă, aleg un blond metalizat cu reflexii de gri, care arată extrem de spectaculos în lumina soarelui.", completează Olga Barcari.
Așadar, atunci când alegi să faci o astfel de schimbare, acordă mare atenție tehnicii folosite de către hairstilistul tău si pune întrebări despre detalii. Ele sunt cele care fac diferenta!

"Ce stă în spatele unui blond SILVER? Cusiguranță, ați văzut, de foarte mult ori, această nuanță, mai ales, pe rețelele de socializare. O sa vă spun, însă, un secret, apoi un adevar! Secretul este că, foarte multe dintre nuanțele pe care le vedeți, nu sunt adevărate, sunt editate și prelucrate la fel ca multe alte lucruri pe care le vedem, zi de zi, în online. Acest lucru nu înseamnă că blondul silver nu poate fi realizat. Însă, aici intervine adevărul. Acest tip de lucrare este una complexă, care implică mai multe etape de execuție și multe cunoștințe în materie de chimie, colorimetrie și buna stăpânire a tehnicii de lucru. Eu folosesc, în acest caz, o tehnică de decolorare extrem de delicată astfel încât să deschid părul gradual, păstrându-i sănătatea și vitalitatea. Ulterior, repigmentez părul, pentru a obține un fond de colorare uniform, trec la nuanțarea părului într-o nuanță cu reflexii argintii, luminoase. Vestea extrem de bună, pentru toate clientele care adoptă acest tip de nuanță, este faptul că, odată plecat nuanțatorul din păr, fondul de decolorare alb, rămas în urmă pe un păr ingrijit corect, va arăta în continuare foarte bine.", conchide Olga Barcari.


Kudika
1 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Care sunt semnele travaliului și când ar trebui să mergi la medic?

Care sunt principalele semne care anunță că nașterea va începe curând?

Contracțiile: Acestea sunt semnele cele mai evidente ale travaliului.... Kudika


Care sunt cele 3 iubiri si cele 2 ispite de Sarbatori?

Insa, de multe ori uitam in ce consta aceasta magie si care este cu adevarat roulul ei. De aceea putem spune ca avem trei forme de iubire ce ar trebui sa infloreasca dar si trei forme de... Psihoterapeut specialist Constantin Cornea

Care sunt planurile Lidiei Buble pentru anul 2024. Greșelile din trecut au ținut-o o vreme îm umbră: Nu aș șterge nimic

Lidia Buble nu a avut un an tocmai ușor, din cauza problemelor cu legea. Vedeta a încercat să le dea mită unor polițiști, după ce a fost oprită în trafic, dar nu a scăpat de... Kudika


Care sunt parfumurile ideale pentru femei, la final de an 2023?

Parfumul de lux nu trebuie să lipsească din colecția de cosmetice a unei femei, pentru că el este o parte vitală a stilului ei, lăsând o impresie de... Kudika


Care sunt cele mai bune soluții antiparazitare: cele tip tabletă sau cele aplicate pe piele? Iată!

Cele care au apărut prima dată sunt soluțiile spot-on, ulterior dezvoltându-se tabletele masticabile cu timp de acțiune mai... Kudika