Setari Cookie-uri

Cătălin Bordea, mărturisiri despre relația cu Olga Bacari: Nu mai cred însă în relații de pansament...

Cătălin Bordea, celebrul jurat de la "iUmor," a făcut recent câteva declarații sincere privind starea sa sentimentală, după speculații în presă cu privire la o posibilă relație cu hairstylist-ul Olga Bacari. După despărțirea dureroasă de Livia în vara anului trecut, Bordea își deschide sufletul și vorbește despre procesul său de refacere.

Divorțul de Livia, partenera sa timp de 11 ani, a fost un moment dificil pentru Cătălin Bordea. Presa a fost inundată cu zvonuri și speculații despre despărțirea lor, iar cireașa de pe tort a fost momentul în care Bordea a afirmat că fosta sa soție l-a înșelat cu prietenul său, Spike. După un astfel de episod dureros, Bordea se confruntă cu provocările procesului de refacere și încearcă să-și găsească echilibrul emoțional. Comediantul a recunoscut că a început să meargă la psiholog și să facă terapie pentru a depăși traumele trecutului

După divorț, Livia și Spike au devenit un cuplu, iar Bordea a fost văzut în compania altor femei. Recent, au apărut zvonuri conform cărora Bordea ar avea o relație cu hairstylist-ul Olga Bacari. Cu toate acestea, Bordea a negat vehement aceste speculații, subliniind că momentan nu își propune să își refacă viața sentimentală. Despre Olga, el a precizat că este doar o prietenă foarte bună, eliminând orice interpretare greșită a relației lor.

Citește și:

Bordea a subliniat că, deocamdată, se concentrează asupra propriei evoluții personale și profesionale, lăsând în plan secund aspectul sentimental al vieții sale. Acest proces de autodezvoltare este esențial pentru el în acest moment, iar o eventuală relație viitoare va fi anunțată public doar atunci când se va simți pregătit pentru acest pas.

„Pe Olga o cunosc de foarte mult timp. O cunosc de vreo 13 ani. Este o femeie absolut minunată și orice bărbat ar fi norocos să fie într-o relație cu ea. Îmi este o prietenă foarte bună și îmi aduce multă liniște în perioada asta. Nu mai cred însă în relații de pansament. Nu pot să chinui un om cât timp eu încă mă refac. Nu are cum să nu îți placă Olga, e realizată, e muncitoare, e amuzantă și foarte frumoasă. Dar este pentru un bărbat care își dorește o relație și e echilibrat sufletește”, a spus actorul, potrivit cancan.ro.

Citește și:

„Dar nu mă gândesc la nici o relație cu nimeni. Când voi fi pregătit pentru asta nu știu. Momentan mă axez doar pe viața profesională. Nu mă bag într-o relație având în vedere că am fost scos din una destul de recent. E nedrept. Eu mai am mult până să mă iubesc pe mine. Voi fi într-o relație doar pentru că sunt singur nu ca mă simt singur”, a adăugat Bordea.

Cu un mesaj ironic, Cătălin Bordea le-a urat fericire fostei sale soții și actualului său iubit, Spike, spunând că mai bine ar rămâne împreună, pentru a nu încurca și alți oameni.

„Chiar le doresc să rămână împreună, ca să nu mai deranjeze și alți oameni. Până la adânci bătrânețe.
De aici înainte, dacă vrei să fii prietenul meu, trebuie să semnezi un contract. Măcar dacă-mi fac ceva, să primesc și eu niște despăgubiri, ceva în schimb. Nu se poate așa, fără nicio obligație. Și eu semnez, nu doar ei. Clar că nici nu o să le facem cunoștință cu soțiile sau iubitele. Poate după ani de zile. Ele cu ele, noi cu noi”, a spus comediantul pentru sursa mai sus-menționată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.