Setari Cookie-uri

LavBbe, își continuă călătoria muzicală și aduce în playlisturi o piesă cu un mesaj emoționant: Rising

LavBbe își continuă călătoria muzicală și în luna decembrie și aduce în playlisturi o piesă cu un mesaj emoționant: „Rising".

LavBbe își continuă călătoria muzicală și în luna decembrie și aduce în playlisturi o piesă cu un mesaj emoționant: „Rising".
Cu muzica și versurile compuse de către hitmakerul Costi alături de LavBbe, „Rising" este un single despre speranță și determinare. Odată cu „Rising", LavBbe ne amintește că indiferent de provocările pe care le întâmpinăm, putem să ne ridicăm și să atingem cerul.

În plină ascensiune și recunoscută pentru stilul său, dar și pentru clipurile virale de pe TikTok, LavBbe și-a descoperit pasiunea pentru muzică și dans încă de la o vârstă fragedă, iar în doar câteva luni a adunat o mare comunitate de peste 5 milioane de fani care îi admiră stilul de dans în fiecare zi. Până în prezent a lansat single-uri precum „Choco", „Pumping", „Wish You Well", „Beyako", „Bombessa", „Zen", dar și „Tap Back".

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.