Setari Cookie-uri

Andrei Ursu dezvăluie mai devreme acele Cântece de Inimă

Andrei Ursu (aka wrs) aduce o bucurie inedită pentru fanii săi pe site-ul său oficial www.andreiursu.com. O surpriză specială îi așteaptă pe cei care decid să devină abonați la newsletter-ul său, oferindu-le acces exclusiv la noului său volum muzical, "Cântece de Inimă". Acest album emoționant va fi ulterior disponibil pe toate platformele de streaming începând cu data de 26 ianuarie.

Cunoscut pentru abordarea sa sinceră și emoțională în muzică, Andrei Ursu își surprinde fanii cu un stil nou și proaspăt în acest volum. "Cântece de Inimă" vine alături de piese deja fredonate de fanii artistului, "Hai, Inimă!" și "Îndrăgostiți de atâtea ori", și promite să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor, oferind o experiență muzicală captivantă și profundă.

O colaborare mult așteptată cu Theo Rose

Ritmul unui acordeon stă drept fundal pentru vocile armonioase ale lui Theo Rose și Andrei Ursu, care cântă despre începuturi noi în iubire. Versuri sensibile, armonii îmbătătoare și promisiunea unui videoclip ce va apărea curând. ,,Noaptea ne fură iubiri" se aude deja pe toate platformele.

Citește și:

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa "Llamame". Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. În 2022, artistul a lansat și primul său EP, "Mandala", ce conține cinci piese, printre care și "Llamame", piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu "Amore". În 2023, artistul a lansat primul său album: "Fiesta'23 ", o combinație excepțională între sunete latino clasice și noi. "Cântece de Inimă" promite să fie un capitol memorabil în cariera sa, continuând să câștige inimile ascultătorilor cu melodiile sale sincere și autentice.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.