Setari Cookie-uri

Andrei Neacșu, în tandrețuri cu o altă femeie! Cu cine a înlocuit-o pe Ilinca Vandici?

Andrei Neacșu a înlocuit-o deja pe Ilinca Vandici, la scurt timp după ce vedeta a anunțat divorțul. Cu cine a fost surprins la mare Andrei Neacșu?

Andrei Neacșu și Ilinca Vandici au divorțat oficial, iar acum fiecare își vede de drumul său în viață. În timp ce prezentatoarea de la KanaldD se ocupă de fiul ei și de cariera pe care o are, Andrei Neacșu este în căutarea iubirii.

Recent, paparazzi cancan.ro l-au surprins în compania unei brunete, care seamănă izbitor cu prima sa soție, Corina Bogaciu. Potrivit aceleași surse, Andrei Neacșu și noua lui parteneră de viață ar trăi o povete de iubire de peste un an.

Fostul soț al Ilincăi nu mai locuiește de luni bune în casa prezentatoarei tv. Acesta s-a mutat într-un apartament din zona de nord a Bucureștiului.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial

Ilinca Vandici a confirmat că ea și tatăl fiul ei au divorțat oficial, la notar. Se pare că acest lucru s-a întâmplat deja de ceva timp, însă totul a fost făcut cu multă discreție.

Citește și:

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a declarat prezentatoarea TV pentru WOWbiz.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.