Setari Cookie-uri

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, împreună la ziua fiului lor, Zian. Imagini de la petrecerea micuțului

Ilinca Vandici și-a sărbătorit fiul, pe micuțul Zian, în acest weekend. La petrecere a fost și Andrei Neacșu, tatăl lui Zian, de care Ilinca a divorțat recent.

Ilinca Vandici și-a sărbătorit fiul în acest weekend, pe micuțul Zian. Băiețelul prezentatoarei tv a împlinit ieri, 23 iulie, 6 ani, iar Ilinca Vandici i-a organiat o petrecere de vis.

Într-un cadru în aer liber, Zian i-a avut aproape pe prietenii săi, dar și pe părinții lui, care, deși abia au divorțat, nu au putut lipsi de la o zi atât de importantă. La petrecere au fost și animatori care au întreținut atmosfera și care s-au ocupat ca fiecare copil să se distreze și să țină minte petrecerea lui Zian.

Micuțul a avut parte și de un tort spectaculos, învelit în marțipan, având ca temă vapoarele. Cei mici s-au distrat și în castelul gonflabil, iar Ilinca Vandici a postat imagini inedite de la ziua fiului său.

„La mulți ani, minunea vieții mele! Te iubesc până dincolo de univers! ❤️❤️❤️”, a scris vedeta de la KanalD.

Citește și:

În imaginile postate de Ilinca pe social media se observă și fostul ei partener de viață, Andrei Neacșu. El a optat pentru o ținută albă și a zâmbit pe tot parcursul zilei.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat la notar

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat acum ceva timp la notar, în mare discreție. Vedeta tv nu a vrut să vorbească despre motivele care au dus la separarea celor doi, însă cert este că Andrei Neacșu și-a refăcut rapid viața sentimentală.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal să se întâmple”, a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.