Setari Cookie-uri

Mark Evans aduce în playlisturi Satya

„Satya" este numele celui mai recent single lansat de Mark Evans, un tânăr producător de muzică electronică, care își dorește să ofere tot ce are mai bun pentru a putea comunica prin muzica sa cu publicul.

„Satya" este numele celui mai recent single lansat de Mark Evans, un tânăr producător de muzică electronică, care își dorește să ofere tot ce are mai bun pentru a putea comunica prin muzica sa cu publicul. Pe beat-uri EDM și elemente tribale, „Satya" este însoțit de un videoclip fresh, plin de culoare, ce aduce în prim plan povestea din spatele versurilor.

Mark Evans a început să cânte la pian de la vârsta de 4 ani, iar la 7 ani a început lecțiile la tobe, apoi la 8 ani, cele de chitară. Muzica a devenit mai mult decât o pasiune pentru artist, iar în prezent are propriul studio de înregistrări unde a creat piese precum „Run", „La, La, La" și „Lions".

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.