Setari Cookie-uri

Iulia Vântur i-a spus Adio lui Salman Khan? Motivul pentru care vedeta nu a participst la nunta luxoasă din India

Iulia Vântur a vorbit despre motivele pentru care nu a fost alături de Salman Khan, la cea mai dezbătută nuntă a anului.

Zvonurile privind o posibilă despărțire dintre Iulia Vântur și Salman Khan au izbucnit în urma unei apariții surprinzătoare a actorului de la Bollywood la petrecerea grandioasă organizată de Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, în timp ce Iulia Vântur se afla în România, vizitându-și părinții.

Salman Khan, unul dintre cei mai cunoscuți actori din industria filmului indian, a fost prezent la evenimentul extravagant al familiei Ambani, unde a fost înconjurat de alte celebrități globale precum Rihanna, Bill Gates și Mark Zuckerberg. În timp ce atenția presei se concentra asupra acestui eveniment fastuos, Iulia Vântur se afla pe plaiurile natale.

Marți, 5 martie, Iulia Vântur a fost invitată în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV, unde a abordat subiectul zvonurilor care o dădeau despărțită de Salman Khan. Cu o abordare deschisă și ironică, vedeta a respins aceste speculații și a adus lumină asupra realității relației lor.

Citește și:

"De fiecare dată când vin în țară mi se spune că m-am despărțit. Chiar n-am voie să vin la mine în țară? N-am voie să vin să o văd pe mama, să îl văd pe tata?", a explicat Iulia Vântur, subliniind absurditatea zvonurilor care circulau.

În ceea ce privește prezența lui Salman Khan la petrecerea Ambani, Vântur a fost clară în a sublinia că fiecare dintre ei a avut angajamente și că prezența sau absența lor la un eveniment nu trebuie interpretată ca o indicație a stării relației lor.

Iulia Vântur a clarificat că vizita sa în România a fost determinată de dorința de a-și întâlni familia și de a-și reîncărca bateriile. Cu toate acestea, fosta prezentatoare tv a făcut și o declarație surprinzătoare, promițând că va fi prezentă la nunta fiului lui Mukesh Ambani, programată pentru vara aceasta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.