Setari Cookie-uri

Dan Bittman, un tată responsabil! Ce i-a învățat artistul pe cei 3 băieți ai săi?

Dan Bittman este un tată responsabil și, indiferent de relația pe care o are cu fosta sa soție, artistul i-a susținut și îndrumat necondiționat pe cei 3 copii ai săi.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste timp de 25 de ani și au împreună trei băieți. Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate din anul 2017, ei au rămas părinți implicați în viața copiilor lor, Alexandru, Patrick și Mark.

Invitat în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Dan Bittman a vorbit cu zâmbetul pe buze despre personalitatea sa ca nativ al zodiei Berbec. A recunoscut că uneori își dorea să fie mai calm în unele momente, dar că în principiu, este deschis și sincer cu privire la trăsăturile caracteristice ale zodiei sale.

„Sunt zodia Berbec. M-am născut pe 29 martie, nu mai zic anul, că se topește ecranul. Am avut cam toate caracteristicile zodiei… pe unele le-am mai evitat, dar așa, în principiu, eu nu mă feresc să spun… vai și amar. Mi-a plăcut zodia, dar din alte puncte de vedere aș fi vrut să fiu mai calm. Câteodată mi-a făcut rău încăpățânarea, dar odată cu trecerea anilor ești mai liniștit și mai relaxat, lași oamenii să-și spună părerile…”, a spus Dan Bittman la „Xtra Night Show”, conform Spynews.

Citește și:

Despre copiii săi, artistul a vorbit cu mândrie și afecțiune, dezvăluind că s-a implicat activ în creșterea și educația lor. A dorit să le ofere o educație bazată pe valori precum responsabilitatea și munca asiduă. Cu toate că nu mai formează un cuplu cu mama copiilor săi, Dan Bittman a rămas o figură importantă în viața lor și s-a asigurat că băieții înțeleg importanța muncii și a învățăturii.

Pentru Dan Bittman, creșterea copiilor a fost și este o prioritate și o responsabilitate pe care și-a asumat-o, indiderent de relația pe care o are cu fosta sa soție.

„Am încercat într-un fel cât se poate de civilizat să îmi fac o viață corectă atât mie, cât și familiei, să îi învăț și pe copii și ce înseamnă puțină muncă, puțină școală, m-am ocupat de chestia asta pentru că mi-am dat seama că și mie mi-a folosit educația asta pe care mi-au dat-o părinții mei”, a mai spus Dan Bittman.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.