Setari Cookie-uri

Advertorial Mama și fiica Paulei Seling, în videoclipul artistei

Cu o candoare aparte și un talent incontenstabil, Paula Seling iese din tiparele cotidianului și continuă o traiectorie unică în muzica autohtonă. Așa se face că, în acest moment, artista cu voce de aur împărtășește, cu publicul ei drag, o melodie de suflet, sensibilă și intens vibrațional, "Inima ce inimă mi-a dat". Piesa este dedicată tuturor mamelor din această lume, dar, în mod special, mamei ei, drept mulțumire pentru toată dragostea pe care aceasta i-a oferit-o, pregătind-o pentru provocările vieții, protejând-o de tot ce e rau, învățând-o sa fie om și, mai ales, mamă, la rândul ei.

Și pentru ca piesa să fie conturată perfect, Paula Seling a realizat un videoclip spectaculos, unde și-a dorit să-i fie aproape atât mama, cât și fiica ei, Elena. Filmat la Baia Mare, clipul prezintă trei generații la un loc, mamă, fiică și nepoată, în care iubirea și dedicarea pentru familie reprezintă totul, iar totul reprezintă familia.

"Dragii mei, vreau să împart cu voi bucuria realizării unui proiect atât de drag sufletului meu, în premieră absolută, mesajul a trei generații - mamă, fiică și nepoată, într-un cântec despre toate mamele, despre iubirea, dedicarea și sacrificiul lor. Din tot sufletul nostru. La mulți ani, femei din întreaga lume! O primăvară frumoasă!", a spus Paula Seling.

De muzică s-au ocupat Paula Seling și Alexandru Gorgos, pe versuri scrise de artistă, inspirate din poezia "Mama", de Traian Dorz; orchestrația a fost asigurată de Alexandru Gorgos; mix/master, Sergiu Teaca; inginer sunet, Andrei Lifenco, Camerata Chișinău; solo vioară, Alexandru Rotaru; pian, Mark Oselski; producție video, Butnaru FILMS; regie, montaj, Ina Butnaru; imagine, colorizare, Oleg Butnaru; lumini, Ion Grincenco; focus puller, Petria Petronel. Actori: Maria Seling, Elena Bucura-Seling

VIDEO: https://youtu.be/uqq0hWM7o0c?si=vWArVJDIx1yj70J1


Kudika
6 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.