Setari Cookie-uri

RAZI își spune povestea în Am plecat

,,Am plecat" este piesa aceea sensibilă, care te provoacă, prin versurile sale, să îți urmezi visul. Cu un instrumental care te poartă prin întreaga gamă a trăirilor umane, piesa te invită să te înalți dincolo de obstacolele vieții și să îți urmezi pasiunea cu hotărâre și încredere.

În versuri, se regăsesc rădăcinile unui drum personal, plin de sacrificii și alegeri dificile, dar și de bucurii și împliniri. Este o poveste despre un călător, un căutător de visuri, care se desprinde de confortul familiar și se lansează în necunoscut cu inima plină de speranță și dorința de a găsi un sens mai profund al existenței sale.

Piesa a fost scrisă de RAZI și Chopin, care s-a ocupat și de partea de producție.

,,<<Am plecat>> nu este doar o melodie, este o poveste. Piesa a venit așa cum a venit și visul, în versuri și pentru oameni care pot extrage frumosul din realitate. Îmi doresc să fie o motivație pentru cei plecați de acasă, ca să-și îndeplinească visul și un motiv în plus să facem lumea mai frumoasă!" ne spune RAZI.

Citește și:

Drumul lui RAZI nu a început cu muzica, s-a apucat târziu, a muncit, a auzit zeci și sute de „nu ești făcut pentru asta", dar acum, mai mult ca sigur, știe că în muzică se va împlini. RAZI ne cântă un stil familiar, un pop-rock ancorat în chitară, sensibil, plin de energie care vrea să-ți bage refrenele în cap și să te țină în picioare. Vrem să sari, să dai din mâini și... poate să-ți curgă o lacrimă acolo unde te regăsești, dar asta pentru acasă, nu pe la concerte.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.