Setari Cookie-uri

BBoy Nana, puștiul fenomen din Taiwan, primul Golden Buzz la Românii au talent: Sunt șocat de-a dreptul...

BBoy Nana, un talentat dansator în vârstă de doar 8 ani, originar din Taiwan, a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată. El a reușit să încânte și să cucerească inimile tuturor, obținând Golden Buzz-ul din partea lui Mihai Bobonete.

În prima ediție a sezonului 14 al emisiunii „Românii au talent”, difuzată vineri, 9 februarie, telespectatorii au avut parte de un moment cu totul și cu totul special. Un copil de numai 8 ani, cunoscut sub numele de BBoy Nana, din Taiwan, a reușit să încânte juriul și publicul într-atât încât a plecat de pe scenă cu un Golden Buzz, oferit de Mihai Bobonete.

Pasiunea și talentul lui BBoy Nana pentru break-dance au cucerit inimile tuturor celor prezenți în sală, iar momentul său a devenit viral pe rețelele de socializare în timp record. Micuțul a intrat pe scenă cu o trotinetă și un casetofon, iar numărul său plin de energie a lăsat pe toată lumea mută de uimire. În vârstă de doar 8 ani, BBoy Nana a demonstrat o abilitate remarcabilă în dans, efectuând mișcări spectaculoase, cum ar fi sărituri în cap prin rotire și învârtiri ca un titirez. Cu un stil de dans unic, a reușit să ofere publicului un adevărat spectacol, ridicându-se la înălțimea așteptărilor și chiar depășindu-le.

„Fenomenul break-dance a cucerit planeta din Bronx, până în Taiwan, dar nimeni și nimic nu se compară cu Nana. Copilul a dezvoltat un stil de dans unic pe pământ și nici măcar nu crede că e talentat, ci doar… bun”, a declarat Pavel Bartoș.

Într-o scurtă interacțiune cu juriul și prezentatorii, BBoy Nana a dezvăluit că se antrenează între 5 și 8 ore pe zi pentru a-și perfecționa abilitățile de dans. Cu o modestie și o pasiune remarcabilă, el a mărturisit că, în cazul în care ar câștiga premiul mare, și-ar cumpăra jucării.

„Sunt șocat de-a dreptul! Tu ai văzut ce a făcut băiatul ăsta?!”, a fost reacția lui Smiley.

Momentul culminant al serii a fost când Mihai Bobonete a decis să îi acorde lui BBoy Nana un Golden Buzz, propulsându-l direct în semifinalele competiției. Gestul său a fost primit cu aplauze și bucurie din partea publicului prezent.

„Ești foarte bun și îmi e teamă că risc să nu te mai văd prea curând pe scena asta, iar momentul tău a fost unul unic de-a dreptul. La 8 ani să vii și să faci ce ai făcut tu. Să ne lași cu gura căscată și … tăcere după ce ai terminat. Și pentru că vreau să fiu sigur că mă mai întâlnesc cu tine și pentru că ești un fenomen…”, a spus Mihai Bobonete care a apăsat butonul de Golden Buzz.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.