Setari Cookie-uri

Silvia Chifiriuc, declarații în ziua în care Mioara Roman a fost înmormântată: Am și eu problemele mele...

Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a făcut câteva declarații despre probleme sale de sănătate, exact în ziua în care regretata Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum.

Într-o perioadă marcată de tristețe în contextul trecerii în neființă a Mioarei Roman, Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a fost contactată de jurnaliștii de la Click! pentru a oferi câteva declarații, chiar în ziua în care fosta soție a politicianului a fost condusă pe ultimul drum. Artista de muzică populară a lămurit că nu are nicio legătură cu evenimentele care au loc în aceste zile și că și ea se confruntă cu anumite probleme de sănătate.

Silvia Chifiriuc a atras atenția prin declarațiile sale care subliniază faptul că este preocupată de problemele personale, fiind recent operată pentru a treia oară la gingie. În contextul în care presa a căutat să afle reacția ei în legătură cu evenimentele familiei Roman, ea a declarat că nu este implicată și că se confruntă cu propriile dificultăți în ceea ce privește sănătatea proprie.

Citește și:

„Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele. În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții”, a spus Silvia Chifiriuc pentru sursa citată mai sus.

Printre cei care au venit să își ia rămas bun de la regretata Mioara Roman se numără și Petre Roman, fostul premier al României, care a venit la priveghiul femeii cu care a fost căsătorit timp de mai bine de 30 de ani. Cu un buchet de flori albe în mână, el și-a luat rămas bun, însă vizita lui a durat doar 10 minute.

„Oana și Catinca s-au bucurat foarte mult că a reușit să vină (n.r. – Petre Roman). Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Capacul este închis. Ea este foarte frumoasă. Domnul Petre Roman nu știa dacă se se uite, să nu se uite, să o privească, și a hotărât ca în acest moment să nu se uite. Se vedea că e un moment greu pentru dânsul. Așteaptă momentul ca probabil mâine să o vadă, nu cred că era pregătit pentru asta”, a spus Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de funeraliile Mioarei Roman, pentru Antena 3.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.