Setari Cookie-uri

Catinca Roman îl acuză pe Petre Roman că s-a folosit de ea și de sora ei, Oana: Ne-a manipulat pe mine și pe sora mea

Catinca Roman nu mai vorbește cu tatăl ei vitreg, Petre Roman, de 9 ani. Ce reproșuri îi aduce acum sora Oanei Roman?

Catinca Roman a fot invitata Cristinei Șișcanu în emisiunea pe care o prezintă la Metropola Tv, acolo unde a vorbit depre viața sa, copilăria petrecută alături de Oana Roman, dar și relația pe care o are în prezent cu Petre Roman, tatăl ei vitreg.

Ea a povestit cum au fost primii ani de viață și a declarat că nu s-a simțit iubită, iar armonia și liniștea i-au lipsit în copilărie.

„Am tot fost plimbată de la bunici, la bonă, la părinți și tot așa. M-am simțit în afara familiei, că nu eram fiica lui Petre Roman.A simțit nevoia să precizeze că nici eu, nici Calina nu suntem ale lui! Eram și introvertă, nu îi învinuiesc pe părinții mei, erau patru, dar nu comunicam prea bine cu niciunul. La noi în familie trebuia să taci, să ții în tine, să te descurci singur. Părinții nu ne spuneau: «te iubesc»!”, a declarat Catinca Roman în emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată” de la Metropola TV, conform Click.

Citește și:

Mai mult, Catina a declarat că fostul soț al mamei ei s-a folosit de ea și de Oana și le-a manipulat, atunci când s-a despărțit de Mioara Roman.

„Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt supărată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat pe mine și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama.
A fost un șoc pentru ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul. Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani! El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a mai spus Catinca Roman.

Citește și:

Catina Roman s-a văzut ultima dată cu tatăl ei vitreg la nunta Oanei Roman, în urmă cu 9 ani. Nici atunci cei doi nu au vorbit prea mult, ci s-au salutat de la distanță. Cei doi nu mai țin legătură de niciun fel.

„Eu cu Petre Roman nu am mai vorbit niciodată de atunci. După ce a plecat de acasă, ne-am mai văzut doar o dată la nunta Oanei, însă doar de la distanță.

Nu ne-am vorbit nici atunci. Dar ce poți să mai zici că nici Oana nu-și cunoaște fratele vitreg?! El a tăiat orice fel de legătură cu noi, a fost decizia lui, nu l-a influențat Silvia. El s-a supărat pe mine după ce am avut o discuție lungă la telefon. I-am spus atunci că eu am fost folosită drept tampon între el și mama. M-am simțit folosită, manipulată, totul ca să-i ușurez lui treaba cu mama”, a dezvăluit Catinca Roman.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.