Setari Cookie-uri

Advertorial Amme, o privilegiată a zilei de 1 Martie

Frumoasa Amme, artista care își încântă publicul cu cele mai frumoase postări din social media, a fost întotdeauna o privilegiată a zilei de 1 Martie. Frumoasa blondină s-a bucurat altfel, întotdeauna, de prima zi de Martie și asta grație mătușii ei preferate care, de când se știe, confecționează mărțișoare cu dichis.

Încă de când era un copil, artista se bucura să impresioneze pe toate lumea cu piesele lucrate manual, care se identificau altfel printre multe mărțișoare care-și spuneau povestea pe catedra doamnelor profesoare, de exemplu.

„O amintire frumoasă din copilărie, una din mătușile noastre înca face și în ziua de azi mărțișoare acasă, le face manual și sunt cu adevărat deosebite. Îmi amintesc că le duceam profesoarelor mărțișoare făcute de mătușa mea și chiar se diferențiau de restul.”, își amintește artista, cu drag, cum de altfel își amintește și de emoțiile pe care le avea atunci când, alături de ale ei colege, se minunau de cele primite de la colegi, în prima zi din Martie.

„Țin minte că toate fetele așteptam 1 Martie cu bucurie ca să numărăm câte mărțișoare primește fiecare. Era minunat în liceu, când aveam iubit și așteptam să terminăm orele ca să îmi lege la mână mărțișorul și neapărat să facă 3 noduri. La fiecare nod eu îmi puneam câte o dorință, iar la finalul lunii pe data de 31 martie îl rupeam și-l puneam într-un pom. Abia așteptam să văd cum înflorește, asta insemna că se indeplineau dorințele.”, conchide Amme despre frumoasele-i amintiri.

Instagram


Kudika
1 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.