Setari Cookie-uri

Advertorial Ce să faci și ce să nu faci pe Instagram ca să ai succes?

Există o serie întreagă de utilizatori ai social media care își doresc să devină influenceri, creatori de conținut pe Instagram, însă nu știu care sunt regulile de bună practică pe astfel de medii. Cumva, au dreptate, pentru că „regulile jocului” se schimbă extrem de des, de aceea lucrurile nu sunt neapărat atât de simple.

Amme este unul dintre influencerii care au cunoscut succesul pe social media, asta și pentru că a avut grijă, în permanență, să se pună la curent cu cele mai noi schimbări din domeniu.

„Este adevărat că dinamica social media (Instagram, Facebook, Tik Tok) s-a schimbat foarte mult. Dacă la început, vedeam aici imagini, acum am ajuns să vedem oamenii. Astăzi, utilizatorii nu-și mai doresc sa vadă vieți perfecte, oameni perfecți, vieți fără probleme. Acum, urmăritorii se așteaptă să vadă și pe social media oameni care sunt asemenea lor: au povești, au suferințe, au bucurii, nu sunt în permanență ca scoși din cutie, au cearcăne sau kilograme în plus.”, declară Amme.

Ce să faci și ce să nu faci pe Instagram ca să ai succes?

Pe online, indiferent de platforma pe care activezi, oamenii vor să vadă lucruri cât mai reale, simple, din viața de zi cu zi. Urmăritorii nu mai cer perfecțiune, când văd că ești și tu om simplu exact ca ei, îi încurajezi și nu îi frustrezi deloc.

„Dacă activezi în online este bine să:

1. Postezi zilnic - de recomandat să pui ce mănânci, dacă faci sport, să te filmezi cât mai natural posibil.
2. ⁠Să filmezi pas cu pas când te machiezi, cum îți alegi hainele, ce activități ai în ziua respectivă.
3. ⁠Să păstrezi mereu legătura cu urmăritorii tăi, să propui întrebări și raspunsuri pentru ca ei să te cunoasca mai bine.”, explică creatorul de conținut.

Pe de altă parte, există și lucruri pe care să nu faci pe online:

„1. Să nu-ți expui mașini de lux, bani, vacanțe exclusiviste. Pe oameni îi frustrezi și dacă tu cauți un public care se indentifică cu tine, arătând o viață opulentă nu-l vei câștiga.
2. Atenție la falsitate. Oamenii te taxează imediat când simt că nu ești autentic, că vrei să pari altceva decât ești, se prind rapid și nu vor rămâne pe pagina ta.
3. ⁠Nu te promova prin scandaluri și nu-i vorbi de rău pe ceilalți alți colegi de breaslă. “Succesul” pe care îl poți avea peste noaptea dacă ești hater, se duce cât ai zice Instagram.”, conchide Amme.


Kudika
7 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.