Setari Cookie-uri

Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman, după ce acesta nu a fost la înmormântarea Mioarei Roman

"Cum, te duci cu un buchet de flori și nu te duci la înmormântare? Fă-i o coroană cât casa de mare, că nu sărăcești. A fost soția ta 33 de ani!"

Înmormântatarea regretatei Mioarei Roman, fostă soție a fostului premier al României, Petre Roman, a stârnit controverse și critici dure, în special din partea lui Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta a taxat dur absența lui Petre Roman de la înmormântare, considerând că gestul fostului premier este dezamăgitor, având în vedere cei peste 30 de ani de căsnicie cu mama Oanei și Catincăi Roman.

Mioara Roman, cunoscută jurnalistă, a murit pe 23 februarie, la azilul de lux unde era internată, în urma unui stop cardio-respirator. Ceremonia de înmormântare a avut loc trei zile mai târziu, la cimitirul Reînvierea, iar mulțimea de oameni care au venit să-și ia rămas bun de la ea a fost impresionantă. Cu toate acestea, marele absent a fost Petre Roman, care, deși a participat la priveghi, a lipsit de la înmormântare.

Citește și:

Faptul că Petre Roman a ales să nu participe la înmormântarea fostei sale soții a stârnit critici puternice, în special din partea lui Mitică Dragomir. Acesta a subliniat că gestul fostului premier este de neînțeles, având în vedere relația de peste trei decenii pe care cei doi au avut-o și faptul că au crescut împreună doi copii.

„Sunt revoltat pentru că am cunoscut-o și pe ea, și pe Petre. Copiii mei au fost prieteni cu copiii lui. Și mai sunt supărat pe Petre, când mă întâlnesc cu el îi spun: «Cum, te duci cu un buchet de flori și nu te duci la înmormântare? Fă-i o coroană cât casa de mare, că nu sărăcești. A fost soția ta 33 de ani, frate! Ați crescut copii împreună! Te duci tu cu un buchet de flori? Ce e asta, fratele meu?» Sunt foarte supărat pe el și când mă întâlnesc cu el îi spun”, a declarat Mitică Dragomir, conform Fanatik.

Citește și:

Totuși, momentul în care Petre Roman a fost prezent la căpătâiul fostei sale soții a fost unul emoționant. Cele două fiice ale Mioarei Roman, Oana și Catinca, s-au bucurat să-l vadă, însă fostul premier nu a putut să o privească pe care care i-a fost soție timp de trei decenii.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.