Setari Cookie-uri

NOUĂ UNȘPE x RAVA x BITTNER îți citesc în ZODIAC

,,ZODIAC" e piesa pe care o veți pune pe repeat, colaborarea extraordinară dintre NOUĂ UNȘPE (911), RAVA și BITTNER, ce transcende limitele genurilor rap și trap

Cu un sound mistic și autentic, piesa te captivează imediat într-o atmosferă hipnotică sub lumina lunii. Ritmul pulsant și beat-urile bine definite creează o ambianță captivantă, în timp ce flow-ul dinamic și expresiv al artiștilor adaugă un strat suplimentar de autenticitate și intensitate. Enjoy!

Piesa a fost scrisă de NOUĂ UNȘPE, RAVA, BITTNER și produsă de Angeles. Videoclipul piesei a fost realizat de Mihai Pirlitu - regie/DP și Loops Production - producție.

NOUĂ UNȘPE (911) este un artist și producător român care și-a făcut rapid un renume în industria muzicală datorită stilului său original. Acesta a studiat muzica clasică, vioară și pian, timp de nouă ani la o școală de muzică din orașul său natal, fapt ce a influențat, fără îndoială, stilul său muzical divers ce încorporează elemente de Hip-Hop, Pop și ambiențe sonice experimentale. Cu un amestec unic de fundaluri muzicale și un talent pentru producerea de piese de succes, NOUĂ UNȘPE a lansat o serie de piese extrem de apreciate, printre care "Miami Bici" cu KILLA FONIC, "Haolo", cu KILLA FONIC și NANE și "Stai" cu KILLA FONIC și NANE. NOUĂ UNȘPE a colaborat, de asemenea, cu o varietate de artiști, printre care ALINA EREMIA, INNA, AMULY, NANE, AZTECA, RAVA & mulți alții. În 2023, artistul a lansat și primul său album intitulat ,,NOUĂ UNȘPE".

Citește și:

Energia mistică a tărâmului întunecat iese la lumină prin prezența lui RAVA. Fără îndoială, vocea sa profundă servește ca instrument cheie în arta sa. Sinergia dintre rădăcinile sale rome și cunoașterea străzii face ca versurile lui RAVA să ajungă în subconștientul ascultătorului. Toate acestea împreună nu îi setează nicio limită în explorarea sunetelor. Semnat la Seek Music la doar 18 ani, el a ajuns pe culmile industriei muzicale în doar un an. ,,Giulești-Crângași", single-ul său de debut, a ajuns în Top 50 atât pe Spotify, cât și pe Apple Music. Lansat la sfârșitul anului 2021, „BULIBA$HA", primul său album i-a confirmat potențialul, depășind în scurt timp peste 50 de milioane de stream-uri. Colaborările cu cele mai mari nume din scena hip-hop românească actuală, cum ar fi Killa Fonic, PRNY, Amuly, Azteca și mulți alții, au dovedit, de asemenea, locul său în topul industriei. În 2023, artistul a lansat albumul "CO$ANO$TRA", alături de grupul muzical pe care l-a format, 4226, dar și EP-ul "FLAWLE$$", lansat odată cu apariția sa de succes de la Urbanist Sessions.

Citește și:

BITTNER face parte din noua generație de artiști ai scenei urbane. Membru al trupei 4226, artistul simte că are multe de demonstrat datorită energiei și a a versurilor ce oferă o perspectivă proaspătă și autentică asupra realităților urbane. Stați cu ochii pe el în 2024.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.