Setari Cookie-uri

Sorana Darclee și-a înmormâmntat mama! Anunțul trist făcut de vedetă

Sorana Darclee a trecut prin momente extrem de dificile, după ce cea care i-a dat viață a trecut în neființă.

Cântăreața Sorana Darclee de la A.S.I.A. trece printr-o perioadă extrem de dificilă, fiind în doliu după pierderea celei mai dragi persoane din viața sa, mama ei. Vestea tristă a fost adusă la cunoștința fanilor printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale, în care artista împărtășește durerea sa cu următitori de pe social media.

Îndrăgita artistă, cunoscută publicului românesc din trupa de succes A.S.I.A., a avut parte de clipe grele în ultima perioadă, iar, recent, aceasta și-a perdut mama. Artista a făcut parte din trupa A.S.I.A. încă de la începuturile proiectului, alături de colegele sale Anca, Irina și Anemona, și a cunoscut succesul în anii 2000. După acea perioadă, fiecare dintre membrele trupei și-a urmat propriul drum. Chiar dacă Sorana Darclee a trecut prin momente dificile în viața personală, inclusiv un divorț de Paul Moga, ea a reușit să-și revină și să-și refacă viața alături de noul ei partener, regăsindu-și fericirea și echilibrul de care ave nevoie.

Citește și:

Cu toate acestea, recent, artista a împărtășit o veste tragică cu fanii săi, anunțând că mama sa a trecut în neființă. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram, Sorana Darclee a transmis că cea care i-a dat viață a murit, lăsând pentru totdeauna un gol în sufletul său.

„Ieri mi-am înmormântat mama, iar după am mers la repetiții. Prin artă mi-am găsit întotdeauna vindecare și lumină. Creația este ce ne-a dat Dumnezeu mai frumos, darul suprem prin care să ne hrănim spiritul.”, a scris Sorana Darclee, pe pagina sa de Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.