Setari Cookie-uri

What The Fun?! Bianca Purcărea se alătură lui Drăcea și Bogdan la matinalul Pro FM

După ce i-a vizitat pe Drăcea și Bogdan la „What The Fun" de pe Pro FM cu alter ego-ul său, Carolina de Barcelona, Bianca Purcărea se alătură echipei matinalului din 8 ianuarie și poate fi ascultată în fiecare marți și joi, de la 7 la 10 dimineața.

După ce i-a vizitat pe Drăcea și Bogdan la „What The Fun" de pe Pro FM cu alter ego-ul său, Carolina de Barcelona, Bianca Purcărea se alătură echipei matinalului din 8 ianuarie și poate fi ascultată în fiecare marți și joi, de la 7 la 10 dimineața. Înainte să devină creator de conținut, Bianca Purcărea era pasionată de muzică, avea concerte, cânta coveruri pentru comunitatea sa de pe YouTube și a urcat pe scena Eurovision alături de Paula Seling. De-a lungul timpului, Bianca a analizat dintr-o perspectivă artistică lumea și apucăturile ei și a creat personaje satirico-amuzante în social media. Mai mult, actrița și creatoarea de conținut cântă un mix magic de #worldmusicfolclorelectro în trupa Cobzality și continuă să îi dea viață lui Sophie în musicalul „Mamma Mia".

Citește și:

„Nici nu știam ce mult îmi place la radio! Nu-mi ajung trei ore să mă desfășor, mai ales când gașca e atât de faină și invită la povești și povestiri. Echipa ProFM m-a onorat și bucurat, m-a primit tare bine și mi-a oferit o voce pe care am de gând s-o folosesc cum pot și știu eu mai bine, cu tot cu lecțiile pe care abia aștept să le notez, rând pe rând, în fiecare dimineață de marți și joi ☺", povestește Bianca.

Jurnalist în cadrul redacției „Vorbește lumea" și fostă concurentă „X Factor", Bianca Purcărea face parte din TRU, cel mai nou proiect inițiat sub egida Cat Music, ce-și propune să aducă împreună creatorii de conținut „new age" digital din România. Astfel, hub-ul mobilizează content creators relevanți precum Atenție! Cad mere, Marius Elisei, Azaleea Necula, 3 Chestii, Sorana Maria, dar și mulți alții.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.