Setari Cookie-uri

Vanessa Hudgens, cu burtica de gravidă la vedere la Premiile Oscar! Actrița așteaptă primul ei copil

Vanessa Hudgens așteaptă primul ei copil, iar actrița a făcut publică minunata veste prin apariția sa la Premiile Oscar 2024.

Într-o apariție ce a captat atenția lumii întregi, Vanessa Hudgens, fosta vedetă din „High School Musical”, a împărtășit o veste uluitoare la Premiile Oscar de la Dolby Theatre din Los Angeles. Actrița și cântăreața în vârstă de 35 de ani a pășit pe covorul roșu alături de soțul său, Cole Tucker, purtând o rochie neagră de la Vera Wang Couture, ce îi sublinia elegant silueta și era accesorizată cu bijuterii scumpe de la Chopard. Cu un colier cu diamant galben în formă de pară de 10 carate și aproape 30 de carate de diamante albe, precum și inele și cercei prețioși din colecția Haute Joailler a brandului, Vanessa Hudgens a str[lucit la propriu pe covorul roșu, atrăgând privirile tuturor celor prezenți.

Însă, nu doar eleganța și strălucirea sa au fost subiectul discuțiilor, ci și vestea minunată pe care a ales să o împărtășească cu întreaga lume. Vanessa Hudgens și Cole Tucker, jucător de baseball, vor deveni părinți pentru prima dată. Anunțul a venit la peste trei luni după ce cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie intimă desfășurată în Tulum, Mexic.

Citește și:

Pe 2 decembrie, cei doi și-au unit destinele în fața a 100 de prieteni și membri ai familiei, într-un cadru idilic oferit de Azulik City of Arts, un muzeu situat la aproximativ 45 de minute distanță în jungla mexicană. Într-un interviu pentru revista „Vogue”, actrița a declarat faptul că locul ales pentru nuntă a fost ca o „utopie” pentru ea, o experiență de neuitat care i-a oferit o senzație ce nu o va uita niciodată.

Relația dintre vedeta din „Princess Switch” și sportivul profesionist Cole Tucker a fost un subiect de interes încă din sfârșitul anului 2020, când au fost surprinși îmbrățișându-se pentru prima dată într-un magazin din Los Angeles. De atunci, povestea lor de dragoste a captivat atenția fanilor și presei, culminând acum cu vestea bucuriei iminente a venirei pe lume a primului lor copil.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    11 Martie 2024
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.