Setari Cookie-uri

Vlăduța Lupău este însărcinată pentru o doua oară! Artista a dezăluit sexul bebelușului:Ce are mami în burtică, fetiță sau băiat

Vlăduța Lupău trăiește cea mai mare fericire, asta datorită veștii minunate pe care a împărtășit-o și cu fanii săi. Vedeta este însărcinată pentru o doua oară!

Sâmbătă seară, inimile fanilor s-au umplut de bucurie și emoție în timp ce Vlăduța Lupău, cunoscuta cântăreață de muzică populară, a făcut un anunț special, chiar pe scena Sălii Palatului. În fața publicului său, artista a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară și că va aduce pe lume un băiețel, oferindu-i, astfel, un frate mai mic fiului său, Iair.

Momentul plin de emoție a venit după ce Vlăduța Lupău a reușit să păstreze ascunsă sarcina pentru câteva luni, iar ea și soțul ei, Adi Rus, au decis să împărtășească această veste minunată într-un mod special, chiar în cadrul concertului său la Sala Palatului. Cu sinceritatea și căldura care au caracterizat întotdeauna, artista a transmis tuturor bucuria acestei noi etape din viața sa.

„Ca să nu mai fiți curioși oare ce îi, oare ce nu îi! Ce are mami în burtică, fetiță sau băiat?”, a spus Vlăduța Lupău pe scenă.

În timp ce fiul artistei, Iair, a răspuns: „Băiat!”

Vedeta a continuat: „Să știți că atunci când am aflat această mare minune din viața noastră, l-am întrebat pe el așa, să vedem… oricât îi ziceam… fetiță, nici noi nu știam, dar el băiat, băiat, fără să-i zică nimeni și cred că a fost singurul care a avut dreptate. O să fiu mamă de băiat! Și cei care aveți fete, o să fiu soacră mare, da?”, a transmis artista pe scenă.

După concert, Vlăduța Lupău a împărtășit și pe rețelele de socializare bucuria sa, postând o fotografie emoționantă alături de familia sa, însoțită de un mesaj profund și plin de iubire. În acest mesaj, artista a mărturisit că micuțul din pântecul său este o adevărată binecuvântare pentru ea și familia ei.

„O ființă mică… o să mă strige «mămică» 🤰🏽 🤍 O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe viață! În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate… iar de curând am îndrăznit să-i cer «Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair» și iată că… la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare! Așadar, minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm, iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți. ♥️

Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău… …nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! 🙏🏼 Te iubesc minune, cu drag mami!, a scris Vlăduța Lupău pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.