Setari Cookie-uri

PREMIERĂ: [IN BETWEEN] Primul spectacol de dans imersiv la MINA

MINA, Museum of Immersive New Art, lansează în premieră pe 12 aprilie, spectacolul de dans imersiv [IN BETWEEN].

Show-ul este conceput și regizat de Bobi Pricop alături de coregraful Filip Stoica, asistat de Simona Dabija, iar coloana sonoră a fost realizată de Alexei Țurcan. Universul vizual digital a fost semnat de studioul de animație Les Atelieres Nomad.

La fel ca toate show-urile expuse până acum [IN BETWEEN] este o producție marca MINA și este unul dintre principalele proiecte ale acestui an. Spectacolul va fi derulat pe o perioadă de 3 luni cu o frecvență de două ori pe săptămână. Durata va fi de 45 de minute, iar biletele sunt deja disponibile pe site-ul oficial MINA, minamuseum.com, la pretul de 190 lei.

Piesa este primul proiect complex pe care îl dezvoltăm în domeniul artelor performative si este rezultatul a ceea ce ne-am propus pentru anul acesta, si anume să explorăm potențialul spațiului în cât mai multe arii artistice. De la bun început ne-am dorit ca MINA să fie mai mult decât un spațiu imersiv, să fie un adevărat pilon cultural plin de inovație care promovează valorile românești.” – spun fondatorii MINA.

Citește și:

Reprezentația va pune în scenă zece eroi, respectiv dansatori și acrobați care îi vor purta pe spectatori într-o aventură uluitoare petrecută în mai multe dimensiuni, unde va fi explorată simbioza dintre uman și artificial.

Performerii din cadrul acestui spectacol sunt: Bianca Ardeleanu, Bogdan Zamfir, Denis Bolborea, Dima Roșca Georgeta Corca, Iulia Lupașcu, Maria-Luiza Dimulescu, Robert Popa, Răzvan Rotaru, Roxana Popa, Simona Dabija, Snopovschi Alexandru și Silviu Mititelu.

[IN BETWEEN] își propune să ofere publicului o experiență inedită care să îmbine dansul contemporan, acrobațiile și noile tehnologii. Mi se pare absolut excelent că într-un timp atât de scurt Muzeul MINA reușește deja să producă spectacole proprii la un nivel de profesionalism și cu o atenție la detalii care m-au impresionat definitiv. Lunile de repetiții și pregătiri alături de echipa de la MINA și echipa artistică a spectacolului au fost o reală bucurie și lucrul ăsta se vede în produsul artistic și va fi resimțit și de către spectatori. Este cel mai minunat sentiment pentru un regizor să vezi cum toată echipa simte potențialul unui proiect și se implică artistic cu încredere și creativitate.” – a spus Bobi Pricop.

Citește și:

Noi suntem încântați să lucrăm cu Bobi Pricop, Filip Stoica, Simona Dabija și cu toți cei implicați în acest proiect. Împreună am reușit să dăm naștere unei colaborări fără precedent în spațiul nostru expozițional și cu siguranță ne vom face simțită prezența și mai profund pe scena artelor performative. Acest proiect reprezintă un motiv de mândrie pentru noi întrucât putem să oferim publicului o nouă experiență mult mai dinamică și mai memorabilă prin care vom ridica elementul interactiv la un nou nivel.” – spun fondatorii MINA.


Kudika
27 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.