Setari Cookie-uri

Cum va arăta nunta Andreei Bălan cu Victor Cornea: Aș face ceva doar pentru sufletul meu...

Andreea Bălan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, iar artista se gândește la un viitor frumos alături de Victor Cornea.

De aproximativ un an, cântăreața Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste care pare desprinsă din paginile unui roman, alături de tenismenul Victor Cornea. Destinul i-a adus împreună, construind o relație în care artista radiază de fericire și se simte mai împlinită ca oricând.

Andreea Bălan, cunoscută pentru talentul său muzical și pentru aparițiile sale televizate în calitate de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, a fost mereu transparentă în privința relației sale cu Victor Cornea. După o perioadă dificilă marcată de divorțul de George Burcea, Andreea a găsit din nou dragostea în brațele tenismenului Victor Cornea.

În cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”, Andreea Bălan a făcut publice planurile lor de viitor, inclusiv dorința de a face pasul cel mare și de a se căsători. Cu un zâmbet pe buze și cu inima plină de speranță, Andreea a mărturisit că ar fi pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. Pentru Andreea, nunta ideală ar fi una restrânsă, desfășurată pe o plajă, departe de agitația urbană.

Citește și:

„Aș vrea foarte restrâns pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații”, a dezvăluit artista.

Cu toate acestea, decizia de a face pasul către căsătorie nu este doar una personală, ci ține și de copiii lor. Fiica mai mare a Andreei, Ella, a întrebat-o de mai multe ori dacă se va căsători cu Victor, iar răspunsul artistei nu a întârziat să apară.

„Pentru copii contează! Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor.”, a mai spus vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.