Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, apariție de senzație la brațul lui Gabi Bădălău, la nunta Mariei Constantin. Cum a fost surprinsă diva?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au afișat împreună la nunta Mariei Contantin cu Robert Stoica și nu au ezitat să își arate dragostea unul pentru celălalt.

Maria Constantin și Robert Stoica au sărbătorit nunta lor printr-o petrecere atipică și plină de veselie. După cununia civilă și religioasă, cuplul a organizat o petrecere la salonul de evenimente al familiei Bădălău, unde au invitat atât familia, cât și prietenii apropiați. Printre invitații speciali s-au numărat și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, care au ales să se afișeze împreună la eveniment, demonstrând astfel că relația lor una bine închegată.

Bianca Drăgușanu a ales să respecte dress code-ul evenimentului și a apărut alături de Gabi Bădălău într-o rochie albă, din dantelă, lungă și elegantă. A completat ținuta cu bijuterii cu diamante, iar părul l-a purtat prins într-o coadă. Ulterior, ea a optat pentru a doua rochie, tot din dantelă, dar de această dată cu o lungime mai scurtă și o crăpătură pe picior. Gabi Bădălău a fost la fel de elegant și a purtat un costum de culoare crem.

Citește și:

Vica Blochina, și ea invitată la nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica, a surprins un moment special între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Vedeta i-a filmat pe Bădălău și pe Bianca Drăgușanu în timp ce dansau și îți arătau dragostea unul față de celălalt.

Petrecerea a fost organizată cu atenție la detalii, iar invitații au fost întâmpinați cu un mesaj special, îndrumându-i către zona de petrecere. Mesele au fost așezate în aer liber, la piscină, iar atmosfera a fost întreținută de mai mulți artiști, printre care Adrian Minune și Luis Gabriel. Mirii au ales să nu respecte tradițiile obișnuite de la o nuntă românească și au adoptat un stil nonconformist, purtând ținute albe și eliminând obiceiurile obișnuite, precum furatul miresei sau buchetul de flori.

Citește și:

„Noi am stabilit să facem nunta în aer liber în perioada în care este cald. Ne-am gândit la ideea de soare, de căldură. La noi cald este iulie-august, așa că a trebuit să ne punem nunta în acea perioadă. Nu este o nuntă tradițională.
Este o nuntă atipică, va fi ca o petrecere totul. Toată lumea va trebui să vină îmbrăcată în alb. Va fi o petrecere unde lumea se va distra, cu siguranță la sfârșit vom fi toți pe mese.

Vrem ca invitații noștri și noi să ne distrăm, să ne simțim bine. Nu vom respecta nicio tradiție la nuntă. Nu suntem cu respectarea tradițiilor, pentru că eu consider că aceste lucruri îți iau mult timp. Nu vrem să respectăm nicio tradiție. Ar fi o idee să dăm brățări ca la festivaluri”, spunea ea pentru Fanatik cu o săptămână în urmă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.