Setari Cookie-uri

Cum poți da părului tău o incredibilă nuanță de gloss roz?

Combină puterea părului roz care întoarce capetele cu strălucirea uimitoare a gloss-ului și obții una dintre cele mai râvnite tendințe de festival din acest sezon.

Vrei și tu? Află în rândurile de mai jos cum poți obține și întreține luciul perfect al acestui păr de poveste.

2 tehnici pentru gloss-ul roz perfect

Există două modalități prin care poți da părului un luciu roz. Poți opta pentru un serviciu în salon pentru o nuanță vibrantă, care să reziste mai mult timp, sau poți opta pentru o mască nuanțatoare pe care o poți folosi cu ușurință chiar și acasă.

Cu serviciul Koleston Perfect Pure Glossing

Adaugă serviciului tău în salon și acest glossing care va infuza părul cu o strălucire de oglindă și va reda culorii un alt aer, de proaspăt și viu. Îl poți aplica pe părul natural foarte deschis pentru o nuanță subtilă de roz sau, pentru mai multă vibrație, poți decolora mai întâi șuvițele.

Citește și:

De ce îl vei iubi?

Pentru că poate fi combinat în mai multe feluri, în funcție de preferințele tale. Cu un mix de nuanțe, stilistul tău poate obține nuanțe puternice de roz, un fucsia spectaculos, sau poți elimina chiar și anumite nuanțe nedorite din păr. Vorbim despre un serviciu rapid, care te va reține în salon maxim o oră.

Urmează acești pași:

Un gloss roz are nevoie de o bază deschisă, prin urmare, te sfătuim să folosești BlondorPlex, care poate deschide cu până la 5 trepte. Este infuzat cu WellaPlex, acel ingredient care menține puternice legăturile părului în timpul procesului de decolorare. Următorul pas este șamponul, pentru că este important să elimini toate reziduurile. Așadar, dacă ai părul normal folosește Elements Renewing Shampoo sau Ultimate Repair pentru cel uscat.

Citește și:

Stilistul va continua procesul de colorare cu ajutorul nuanțelor din portofoliul Koleston Perfect, care pot fi amestecate cu alte culori precum blond, brunet sau roșu.

Gloss-ul care transformă părul în spectacol se realizează cu Welloxon Perfect și serviciul de colorare post tratament – INVIGO Color, care se aplică pe secțiunile care îți dorești să fie roz. Aplică de la rădăcină până la vârfuri sau concentrează-te pe lungimi și vârfuri pentru ombre hair. Permite gloss-ului să acționeze maxim 10 minute, apoi clătește. Aplică un conditioner, dacă simți că este necesar, usucă și stilizează în voie.

Cu o mască nuanțatoare

Pentru hidratare și nuanțare într-un singur produs încearcă masca semi-permanentă Color Fresh. Chiar dacă nu este tocmai un gloss, acest tratament genial îi imită întocmai efectul radiant. Se poate folosi chiar și acasă pe părul natural, pre-decolorat sau vopsit, sau se poate aplica între programările din salon pentru reîmprospătarea serviciului Koleston Perfect Pure Glossing.

Citește și:

Urmează acești pași:

Spală mai întăi părul apoi elimină surplusul de apă cu ajutorul unui prosop. Pune niște mănuși de unică folosință și alege nuanța preferată: Pink, Rose Blaze or Peach Blush. Aplic-o de la rădăcină spre vârfuri sau pe secțiunile de păr pe care vrei să le etalezi.

Distribuie uniform Color Fresh Mask cu ajutorul unui pieptene sau cu vârfurile degetelor, așteaptă 10 minute pentru ca produsul să acționeze. Clătește, apoi usucă și bucură-te de nuanța obținută.

Încearcă o glazurare roz a părului

Pentru un finish special și o strălucire de revistă poți opta pentru glazurarea părului cu Shinefinity. Aceasta nu deteriorează părul și durează până la 6 săptămâni. Reflectă nuanțele naturale, prin urmare, părul va radia de la rădăcină până la vârfuri, în timp ce își va păstra nuanțele originale.

Citește și:

Urmează acești pași:

Pentru un rezultat mai soft, poți aplica Shinefinity pe părul spălat și zvântat cu prosopul. Lasă-l să acționeze 20 de minute sau folosește climazonul pentru mai multă intensitate. Odată de glazurarea roz s-a produs, spală părul cu șamponul Elements Renewing apoi usucă-l. Deoarece acest serviciu are o tehnologie specială care echilibrează pH-ul, nu ai nevoie de un alt tratament pentru neutralizare.

Cum să menții un gloss roz?

Acum, că ți-ai perfecționat nuanța, trebuie să înveți și cum s-o menții. Iată câteva trucuri pe care trebuie să le adaugi în rutina zilnică:

1. Aplică un conditioner ultra hrănitor

La fel ca șamponul, conditionerul Ultimate Repair abundă în ingrediente, pe care de obicei le găsești în produsele destinate îngrijirii pielii, care oferă un boost de hidratare pentru rezultate spectaculoase. În plus, în timp ce are o textură cremoasă, este foarte ușor, ceea ce îl face ideal pentru părul fin, cât și pentru cel aspru. Lasă-l să acționeze maxim 3 minute, apoi bucură-te de rezultate.

Citește și:

2. Apelează la tratamente leave-in

Oferă gloss-ului roz de păr extra strălucire cu tratamentul leave-in Repair Miracle Hair Rescue. Este un produs lichid ușor, care repară semnele deteriorării în doar 90 de secunde. Folosit în tandem cu șamponul și conditionerul din aceeași gamă, oferă rezultate incredibile tuturor tipurilor de păr. Vorbim despre plete de 12 X mai netede, cu 99% mai puține șanse de rupere, plus strălucirea legendară care rezistă până la patru spălări. Se aplică pe părul spălat și zvântat, apoi se stilizează ca de obicei. Părul drept va fi mai fin, iar cel ondulat va arăta frumos definit. Spune adio și părului electrizat!

3. Aplică și uleiuri de păr pentru extra strălucire între spălări

Uleiul de păr este ultimul salvator al zilelor în care podoaba ta capilară nu are o stare prea bună. El este antidotul pletelor uscate, electrizate și terne, care adaugă extra strălucire chiar și gloss-ului roz.

Citește și:

Oil Reflections Luminous Smoothing este ideal pentru zilele în care vrei extra strălucire. Merge perfect cu Miracle Hair Rescue pentru netezirea cuticulei părului, mai multă manevrabilitate și strălucire. E impecabil!

Acum ai la îndemână toate trucurile pentru rozul mult visat. Pe care dintre servicii îl vei alege: Koleston Perfect Pure Glossing Service, Shinefinity sau Color Fresh Mask?

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.