Setari Cookie-uri

Cea mai frumoasă zi din viața lor:Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit într-un cadru de poveste.Imagini spectaculoase

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit religios în acest weekend, iar imaginile de la nunta celor doi te lasă fără cuvinte. Cum a arătat micuțul Tiago, în brațele proaspeților căsătoriți?

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au avut parte de o nuntă de vis, ieri, 30 iulie. Cei doi s-au căsătorit religios, în fața familiei și a prietenilor foarte apropiați. Pozele de la fericitul eveniment au fost îndelung apreciate de către internauți, care i-au felicitat pe frumoșii părinți.

Ceremonia religioasă a fost una emoționantă, iar micuțul Tiago a captat toată atenția. Fiul lui Dani Oțil a fost puțin agitat în biserică, astfel că, la un moment dat, bunica lui a ieșit cu el afară pentru a-l liniști.

Petrecerea a avut loc pe malul lacului Buftea, într-un decor de vis, special creat pentru Gabriela și Dani Oțil. La nuntă au participat 100 de peroane, iar soția prezentatorului tv a optat pentru două rochii de mireasă.

A post shared by Gabriela Otil (@gabriela.prisacariuotil)

Citește și:

Discursul lui Dani Oțil

La un moment dat, Dani Oțil a ținut un discurs în stilul său caracteristic, în care le-a mulțumit părinților Gabrielei.

„Am făcut nuntă pentru mine, soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva, nu mă interesează. Am trecut repede peste antreuri și pește, de ce? Pentru că totdeauna se oprește muzica la pește, de parcă trebuie să vedem toți peștele. Nu, tată… îți e foame mănânci, nu îți e foame nu mănânci. Avem și colțul tradițional acolo, pentru gomoși. Care nu mâncați fonfleuri, mă declar unul. Ieri am fost la Georgică la nuntă și nu am putut să mănânc, m-au prins doar sarmalele.
Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a spus Dani Oțil.

Citește și:

La nuntă au participat cele mai importante persoane din viața celor doi, astfel că Dani a declarat că nu și-a dorit o petrecere mare.

„De astăzi Dani, soțul Gabrielei. Vreau în primul rând să vă mulțumesc că ați venit în număr atât de mare. Gabriela știe că am 6 prieteni și nici ei nu sunt chiar prieteni. Unii sunt prieteni că le-am dat bani împrumut și nu mi-au dat înapoi. Nu credeam că vă strângeți atâția, sincer. Eu am crezut că vor fi 62, dar sunteți peste 100 și ceva”, a spus Dani Oțil.

Mama lui Dani Oțil, emoționată și fericită

Mama lui Dani Oțil și-a împlinit un vis, acela de a-și vedea fiul căsătorit. Ea a mărturisit că abia așteaptă să danseze.

„Am avut emoții, nu știu de ce sunt emotivă! Sunt în vârstă, de aceea. Merg la petrecere, cum să nu. Fără mine nu se face nimic. Vă spun, am fost mare dansatoare când am fost la facultate și acum merg mai greu și mă doare sufletul că nu pot”, a spus mama lui Dani Oțil pentru Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.