Setari Cookie-uri

Alexia Eram, noi detalii despre nunta cu Mario Fresh: Ce fată nu se vede mireasă?

Alexia Eram a dat noi detalii despre nunta cu Mario Fresh, după ce a vorbit chiar în cadrul emisiunii America Express despre planurile sale de viitor. Iată ce a zis fiica Andreei Esca despre acest pas important din viața sa!

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de mai bine de șapte ani, iar în tot acest timp au avut parte atât de moment frumose pe care nu le vor uita niciodată, cât și de momente care le-au pus la încercare relația. Cel mai important este, cu toate acestea, faptul că au reușit să treacă peste împreună și că au planuri serioase de viitor.

În timp ce aveau loc filmările pentru emisiunea America Express, Alexia Eram i-a simțit cel mai tare lipsa partenerului ei de viață și tot ea a fost cea care a mărturisit că i-ar plăcea să se logodească, punând pe toată lumea pe gânduri. Așa cum era de așteptat, odată ce ediția respectivă a fost difuzată, au început să apară tot felul de întrebări pe marginea acestui subiect, iar ea nu a evitat deloc răspunsurile.

Citește și:

Deși se vede făcând pasul cel mare, crede că sunt mult prea tineri pentru a fi presați de acest lucru, important fiind că au o relație frumoasă și că are deja idei despre cum ar vrea să arate ziua cea mare, de care se va ocupa când va veni momentul.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.