Setari Cookie-uri

La început de an, din ce în ce mai multi fumători trec la tutunul încălzit

Începutul de an aduce cu sine schimbări semnificative în viața multor, iar un trend se conturează destul de puternic, tot mai mulți fumători optand pentru tutunul încălzit.

Această schimbare notabilă nu este doar o modă de moment, ci o evoluție semnificativă, susținută de o nenumăratele beneficii care transformă complet fumatul, oferind o alternativă modernă țigărilor tradiționale.

Unul dintre motivele principale pentru care tot mai mulți fumători aleg tutunul încălzit este conștientizarea crescută asupra impactului negativ al fumatului asupra sănătății. Comparativ cu țigările tradiționale, produsele de tutun încălzit prezintă un risc mai scăzut de expunere la substanțe nocive. Procesul de încălzire în loc de ardere, reduce emisiile de substanțe toxice.

Cu tehnologia unică HeatFlow, ți oferă o călătorie captivantă în lumea gusturilor autentice. Prin alegerea încălzirii în locul arderii clasice, se eliberează doar esența tutunului, creându-se astfel echilibrul perfect. Sobranie Sticks sunt create pentru a se potrivi perfect cu dispozitivele tale preferate Ploom X Advanced.

Citește și:

Diversitatea și personalizarea

O evoluție semnificativă în preferințele fumătorilor vine din diversitatea inedită în lumea tutunului încălzit. Cu o combinație atent selectată de soiuri de tutun, inclusiv Virginia, Burley și Oriental, Active Blend redefinește standardele de calitate în materie de fumat.

Fii parte din aventura rezervelor Sobranie Sticks create special pentru noul device și îndrăznește să explorezi diversitatea de note disponibile. Indiferent dacă te îndrepți către note fine și subtile, arome bogate și intense, sau preferi o variantă de mijloc, aceste rezerve, create special, te invită într-o călătorie care să-ți împlinească fiecare preferință.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.